samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Gani Müjde yangın faciasından önce çekilen fotoğrafını paylaştı! "Ama ne yalan söyleyeyim..."

- Güncelleme:
Magazin Haberleri

Bolu’da Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki bir otelde çıkan yangında 76 kişi hayatını kaybetti. Tüm Türkiye’yi yasa boğan faciayla ilgili ünlü isimlerden taziye mesajları yağdı. Dikkat çeken bir paylaşım da senarist ve yönetmen Gani Müjde’den geldi. Ünlü isim yıllar önce otelde çekildiği pozunu paylaştı.

Bolu’da geçtiğimiz gece 03.30 sularında Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki bir otelde yangın çıktı. Restoranda başlayan alevler kısa sürede oteli her yanını sardı.


Yangın faciasından önce çekilen fotoğrafını paylaştı! "Ama ne yalan söyleyeyim..." - 1. Resim

Yangın, yaklaşık 10 saat süren müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangında 76 kişi hayatını kaybetti, 51 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu Kartalkaya'da yaşanan ve 76 vatandaşın hayatını kaybettiği facianın ardından bir günlük milli yas ilan edildiğini açıkladı.


Yangın faciasından önce çekilen fotoğrafını paylaştı! "Ama ne yalan söyleyeyim..." - 2. Resim

Türkiye'yi derinden sarsan olay sonrası ünlü isimlerden taziye mesajları yağdı. Dikkat çeken bir paylaşım da senarist ve yönetmen Gani Müjde’den geldi.


Gani Müjde
Gani Müjde

Müjde, yanan otelde yıllar önce çekildiği bir kareyi 'X' hesabından paylaştı. Müjde, paylaşımını ''Çocuklar küçükken fırsat buldukça gittiğimiz bir oteldi Kartal Otel. Anılarımız ve içimiz yandı otelle ve kayıplarımızla birlikte. Ama ne yalan söyleyeyim yangın merdiveninin olmayacağı hiç aklımıza gelmemişti. Kayıplarımızın yakınlarına sabır diliyorum'' notunu düştü.


Yangın faciasından önce çekilen fotoğrafını paylaştı! "Ama ne yalan söyleyeyim..." - 4. Resim

"OTELDE İKİ ADET YANGIN MERDİVENİ VARDI"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 76 kişiye mezar olan Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otelde yangın merdiveni olup olmadığı sorusuna "Otelin itfaiye tarafından verilmiş yangın yeterlilik belgesi mevcut. Otelde iki adet yangın merdiveni vardı" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...