Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Aydan Şener'den dikkat çeken para itirafı!

Yeşilçam’ın tescilli güzeli Aydan Şener’den geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda dikkat çeken bir itiraf geldi. Şener, Çalıkuşu dizisi ile yakaladığı şöhret hakkında konuştu. Ünlü oyuncu mesleki hırsları olmadığını ve daha fazla para kazanabileceğini ancak bunun bir seçim meselesi olduğunu ifade etti.
Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Aydan Şener, Çalıkuşu, Mühürlü Güller, Küçük Ağa, Fikrimin İnce Gülü, İki Kızkardeş, Gül ve Diken, Ay, Işınğında Saklıdır gibi birçok projede yer aldı.
Bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettiren Şener geçtiğimiz aylarda böbrek taşı rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olmuştu.
Şener, son olarak ‘Haber Bahane’ programında Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu oldu. Ünlü isim oyunculuk hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.
AYDAN ŞENER'DEN 'ÇALIKUŞU' İTİRAFI
1986 yılındaki Çalıkuşu dizisinden bahseden oyuncu, "Çok tepeden indim. Çalıkuşu ile kurtlar sofrasında bir şeyler için mücadele etmemi gerektirecek bir şey olmadı. Ben zaten hepsinin tepesinden öyle bir şöhretle indim ki. Bu bir gerçek, asla övünmek için söylemiyorum. Çok büyük bir şöhretle ama, hakikaten günümüzde benzerini gösterebileceğim bir şöhret değil. Dolayısıyla da ne kimse bana bulaştı ne ben zaten kimseye bulaşmam. Benimle çok uğraşılmadı" ifadelerini kullandı.
Mesleki hırsları olmadığını ifade eden Şener, "Çok daha büyük paralar kazanabilirdim, çok daha fazla çalışabilirdim ama bu bir seçim meselesi Gökay. Yani yapı ve seçim meselesi ama bazen senin gibi düşündüğüm de oluyor. Haklısın, müthiş bir rekabet ortamı, hele ki 2000'lerden sonra. Ama ben bunu seçtim ve seçtiğim halde çok şükür ki bugünlere kadar gelebilmiş olmak, kalıcı olabilmek, insanların gönlünde yer edip hala saygı görüyor olabilmek bana her zaman için yetti. Tabi ki paramı da kazandım ama dediğim gibi çok daha fazlası olabilirdi" dedi.