Politika - Politika
1 saat 17 dakika önce

CHP Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat hayatını kaybetti

CHP Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 - AK Parti'nin ikinci ismi bilinmeyenleri anlattı
1 saat 58 dakika önce

AK Partili Elitaş Erdoğan-Özel görüşmesinin bilinmeyenlerini anlattı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş siyasette yumuşamaya ilişkin AK Parti ve MHP seçmeninin sıcak baktığını, CHP'lilerin ise olumsuz baktığını söyledi. Yumuşamanın Kılıçdaroğlu'nun gitmesiyle beraber geldiğini ifade eden Elitaş, Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili tüm detayları ise tek tek anlattı. 
 - Görüşme her an olabilir!
21 saat 16 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esad'a davet mesajı: Her an olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki taciz skandalı sonrası artan provokatif olaylara ilişkin ortada 'siyasi bir mikserin' olduğunu söyledi. Suriye ile ilişkileri düzeltme konusunda atılan adımlara değinen Erdoğan, "Esad şu anda Türkiye ile ilişkileri düzeltme noktasında bir adım attığı anda biz de ona karşı o yaklaşımı gösteririz. Davetimiz her an olabilir" dedi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan UEFA'ya tepki
21 saat 48 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Tamamen siyasi bir karar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merih Demiral'a verilen ceza ile şampiyonaya gölge düştüğünü söyleyerek "Bunun izahı mümkün değil, tamamen siyasi bir karar. Bu karar vicdanları karartmıştır." değerlendirmesinde bulundu.
Politika - Politika
05 Temmuz 2024 - 21:09

CHP'li isimden acı haber! Eski belediye başkanı Baki Ergül hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski belediye başkanı Baki Ergül'den acı haber geldi. Eski Sinop Belediye Başkanı olan Ergül, 72 yaşında hayatını kaybetti.
 - Özgür Özel'in konuşması sırasında dikkat çeken anlar
05 Temmuz 2024 - 15:41

Özgür Özel'in konuşması sırasında dikkat çeken anlar: Bozkurt detayı kamerada

CHP lideri Özel Başbağlar şehitlerini anma programında birlik beraberlik mesajı verdi. Özel'in açıklamalarının yanı sıra konuşmasında arkasında bulunanların bozkurt işareti yapması dikkat çekti. 
 - Erdoğan'dan UEFA'nın Merih Demiral kararına sert tepki
05 Temmuz 2024 - 14:02

Erdoğan'dan UEFA'nın Merih Demiral kararına sert tepki: Gerekli adımlar atılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. UEFA'nın Merih Demiral kararına tepki gösteren Erdoğan maça gitme kararı aldıklarını söyleyerek "Dışişleri Bakanlığımız bunların yetkililerini çağırdılar, gerekli adımlar da buna göre atılıyor" dedi.
 - CHP'deki usulsüzlüklere geçmişle seslendi!
05 Temmuz 2024 - 12:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li belediyelere usulsüzlük çıkışı: Özel'in geçmişteki abileri...

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, CHP'li belediyelerdeki usulsüzlük ve işçi kıyımına ilişkin "Özgür Özel Bey kalkıp da bu ahbap atamaları için “ne demek canım biz tabii ki ahbaplarımızı atayacağız” mı diyecek? Onun geçmişteki abileri “biz CHP’den atamayacağız da MHP’den mi atayacağız?” demişlerdi" ifadelerini kullandı. CHP'de yıllardır aynı şeylerin olduğunu söyleyen Erdoğan, "Reklamlarla, sanal alem oyunlarıyla milletin gözü önüne toz pembe perdeler çekemez" dedi.
 - Bakanlığın ardından aktif siyaseti bıraktı
04 Temmuz 2024 - 21:30

Erdoğan istifasını kabul etmişti! Özhaseki resmen aktif siyaseti bıraktı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi geçtiğimiz günlerde iki bakanın istifa talebiyle değişmişti. Sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını isteyen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, memleketi Kayseri'de aktif siyaseti resmen bıraktığını duyurdu.
 - MHP'den İyi Parti'ye geçen Halil Aydoğdu istifa etti
04 Temmuz 2024 - 11:35

MHP'den İyi Parti'ye geçen Halil Aydoğdu istifa etti

İyi Partili eski Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, partisinden istifa etti. Aydoğdu 2017'de MHP'den istifa ederek İyi Parti'ye geçmişti. 
 - "Bölgede teröristan kurdurmayacağız"
03 Temmuz 2024 - 15:01

Astana'da Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin zirvesi: İlk hedef Akkuyu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'ücü Devlet Başkanları Zirvesi'nde Putin ile görüştü. Putin, "Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkiler adım adım ilerliyor" derken Erdoğan ise "Akkuyu enerji santralini bir an önce devreye almaya istiyoruz" ifadelerini kullandı. İletişim Başkanlığı, 70 dakika süren görüşmede yer alan konularla ilgili açıklama yaptı.
 - "Milletimizin çıkarlarını esas alıyoruz"
03 Temmuz 2024 - 08:37

Dışişleri'nden Suriye politikasına ilişkin açıklama: Milletimizin çıkarlarını esas alıyoruz

Kayseri'deki provokasyon sonrası Türkiye ve Suriye'ye sıçrayan olaylar hakkında Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi: Demokrasilerde yapıcı eleştirilerle dış politikaya katkı sağlamak elbette mümkündür. Bununla birlikte, siyasi rant uğruna gerçeklerin çarpıtılması ve ideolojik bağnazlığa dayalı ithamlarda bulunulması bu kapsamda değerlendirilemez. Dış politikamız, devletimizin ve milletimizin çıkarlarını esas almaktadır.
 - Kabinede değişim iki bakanla sınırlı kalmayacak
03 Temmuz 2024 - 01:40

Kabinede değişim iki bakanla sınırlı kalmayacak

Fahrettin Koca'nın istifasının en önemli nedenleri arasında; randevu probleminin bir türlü çözülememesi ve bu konudaki sıkıntıların yerel seçim sonuçlarında da etkili olduğu tespiti var. Koca ile Mehmet Özhaseki’nin istifaları, uzun zamandır konuşulan kabine değişiminin ilk adımı olarak değerlendiriliyor.
 - Kayseri ve Suriye'de zaman ayarlı provokasyon!
02 Temmuz 2024 - 14:54

AK Parti'den Kayseri'deki provokasyona ilişkin açıklama: İki ülkedeki olayların üst aklı aynı

AK Parti Hatay vekili Yayman, Kayseri ve Suriye'deki olaylarda hedefin iki ülke arasındaki yeni dönem olduğunu söyledi. Kayseri’deki eylemi başlatan üst akıl ile Suriye’deki eylemlerin arkasındaki üst aklın aynı olduğunu ifade eden Yayman,  MOSSAD, CIA, YPG gibi organların sosyal medya üzerinden saldırı başlattığını anlattı. 
 - "Tevazu ve gayreti elden bırakmayın"
02 Temmuz 2024 - 04:52

Genel merkez bir dizi uyarılarda bulundu: Tevazu ve gayreti elden bırakmayın

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının sebeplerinden birisi olarak görülen 'kibir' konusu gündeme geldi. Genel merkez yönetimi, "Tevazu, gayret ve samimiyeti elden bırakmayın. Aşırı lüksten, aşırı gösterişten ve şatafatlı hayattan kaçının" tavsiyesinde bulundu.
 - İyi Parti'de bir istifa daha! Sosyal medyadan duyurdu...
01 Temmuz 2024 - 08:04

İyi Parti'de bir istifa daha! Sosyal medyadan duyurdu...

İyi Parti'nin Çankaya İlçe Başkanı Doğukan Kozan, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.
 - AK Parti kafa karışıklığı yaşıyor
01 Temmuz 2024 - 05:10

AK Parti’nin iletişim dili iyi değil

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük yazdı...
 - 'Cinsiyet eşitliği' için yeni bakanlık çıkışı tepki topladı
29 Haziran 2024 - 22:31

CHP lideri Özgür Özel iktidar olursa yapacağı ilk işi açıkladı! 'Cinsiyet eşitliği' için yeni bakanlık çıkışı tepki çekti

CHP lideri Özgür Özel, her Haziran ayının son pazar günü düzenlenen sözde 'Onur' yürüyüşü öncesinde sapkınlığa açık destek verdi. Gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularına cevap veren Özel, iktidara gelmeleri halinde "cinsiyet eşitliği bakanlığı" kuracaklarını söyledi. Özel'in sözleri sosyal medyada tepki topladı.
Politika - Politika
29 Haziran 2024 - 22:07

İmamoğlu'ndan CHP'de 'parti içi rekabet' açıklaması

İBB Başkanı İmamoğlu, parti içi rekabete ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu, "Birbirini ayağına çelme takmak değil, daha hızlı koşma mücadelesidir" dedi.
 - "Bir yıl sonra ciddi ciddi konuşacağız"
29 Haziran 2024 - 19:52

CHP'den erken seçim mesajı! Parti sözcüsü tarih verdi: "Ciddi ciddi konuşacağız"

Yerel seçimlerin üstünden 3 ay geçtikten sonra CHP lideri Özgür Özel'in erken seçim çıkışı siyaset arenasının gündemine bomba gibi düştü. CHP'den erken seçime yönelik bir açıklama daha geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, kırmızı çizgimiz diyerek, erken seçim için tarih verdi. Yücel, "Seneye ciddi ciddi konuşacağız" dedi.
 - Ankara ve İstanbul il başkanları da masada
29 Haziran 2024 - 02:55

AK Parti’de değişim sürüyor! İki il başkanı daha istifa ettirildi

Ankara ve İstanbul il başkanlarının da masada olduğu konuşuluyor. Ayrıca parti içinde değişim sürecinin yavaş ilerlediğine yönelik görüşler dile getiriliyor. Özellikle değişimin üst yönetim yerine teşkilatlardan başlatılmasının doğru bir yöntem olmadığına vurgu yapılıyor.
Sona Git