MHP lideri Bahçeli: Ülkücü katillerini unutmadık!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MHP lideri Bahçeli: Ülkücü katillerini unutmadık!

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MHP Genel Başkanı partisinin grup toplantısında Sina Ateş cinayetine ilişkin yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz" dedi ve ekledi, "Bugüne kadar sessiz kalışımız, ülkücü katillerini unuttuğumuz anlamına asla gelmemelidir. Ülkücüyü, terörle ilişkilendirmenin zillet ve kâbus dolu düşünü kuranlar eninde sonunda mahçup ve mağlup olacaklardır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Bahçeli konuşmasına geçtiğimiz pazar günü yenilenen seçimlerle başladı. 

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP ile kıyasıya bir yarış olmuş, başkanlık koltuğuna CHP'li başkan adayı oturmuştu. Özel seçim zaferinin ardından, "MHP'nin orada milletvekili (Baki Ersoy) önce orada terör estirdi. Hakimleri tehdit etti, küfürler etti. Olmadık şeyler oldu. Seçimler tekrar edildi. Ne oldu? Bugün kazandık" ifadelerini kullanmıştı.

MHP lideri söz konusu ifadelere sert tepki gösterip "CHP başkanı terör ve terörist görmek hususunda merakta ise yanı başında vazo gibi tuttuğu DEM'li bölücülere bakması en doğal tercih olacak" dedi. 

MHP lideri Bahçeli: Ülkücü katillerini unutmadık! - 1. Resim

Bahçeli, Sinan Ateş cinayetini de yeniden gündemine alıp, "Yargıya intikal etmiş bir cinayet davasında partimizin ve Ülkü Ocaklarının suçlanması, hatta dahilde ve hariçte Ülkü Ocakları’na suç örgütü gölgesi düşürmek için kolları sıvayan ajanların sırtının sıvazlanması tesadüf değildir. Bugüne kadar sessiz kalışımız, ülkücü katillerini unuttuğumuz anlamına asla gelmemelidir" ifadelerini kullandı. 

MHP lideri Bahçeli: Ülkücü katillerini unutmadık! - 2. Resim

ÖZEL'E: "AĞZINI YIKAMASI TAVSİYEMDİR"

MHP liderinin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

MHP, 31 Mart'ta yapılan Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimlerinde usulsüzlük olduğunu söylemiş, seçim tekrar edilmiştir. CHP Genel Başkanının adayımız hakkında " MHP'nin orada milletvekili  önce orada terör estirdi" dedi. Ağzından çıkacak sözler, parti genel başkanı değerlendirmesini bu şekilde mi yapmalıydı? Başkan adayını terörle ilişkilendirmek eşik tanımayan bir hezeyandır.

CHP başkanı terör ve terörist görmek hususunda merakta ise yanı başında vazo gibi tuttuğu DEM'li bölücülere bakması en doğal tercih olacak.  Bize üslup uyarısı yapan kişinin önce kendi ağzını yıkaması tavsiyemdir.

MHP lideri Bahçeli: Ülkücü katillerini unutmadık! - 3. Resim

"O ELİ KIRARIZ"

CHP liderinin yolu yol değil. Sözleri itibarlı değildir. Kendisi her şeyi yapacaktır. Sonra da normalleşmeden bahsedecek. Diyorum ki bu terazi o sikleti çekmez. Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz. Ya aynısını cevap veririz, ya da o eli kırıp atarız. Bilmiyorlar ki dümenciliğn sonu aylaklıktır.

Dünya alemin derdi biz olmuşuz, uykularını kaçırır olmuşuz. Buna da devam edeceğiz. 

Açılan tiyatro perdelerine karnımız tok. 

Yumuşama diyeneler Türk milletinin ortak aklında buluşmaya tamam diyorlarsa. Bize her yer Türkiye'dir. Uzlaşmanın adresi büyük Türk milletidir. 

GÖZALTINA ALINAN DEM PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI

Hakkari belediye başkanı hamdolsun görevden uzaklaştırıldı. Bir teröristin aday gösterilmesi, devlet ile yöre halkını karşı karşıya getirmenin hazırlığını yapmaktır. Mahkemede yargılanması süren bir PKK'lının seçimlere katılması skandaldır. Bayraksızlar bellidir. Söz kesen hainler bellidir. Kayyıma karşıyız diyen, kimlik  yoksunları bellidir. Hepsinden daha belli olan Türk devletinin demir yumruğudur. PKK'lı sözde Hakkari belediye başkanının kirli yakasından nasıl tutulduysa diğerlerinin yakalarından da öyle tutulacaktır. 

Bir PKK'lının yargılanmasına kim karşı çıkıyorsa onları iyi tanıyınız. Şimdi gerçek maskelerini gizleyerek DEM'lenmiş CHP'ye sesleniyorum, bizim hangi konuda yumuşamamızı bekliyorsunuz? Yumuşayarak hangi karara varacaksınız? Terörist Demirtaş ve DEM'e övgü yağdıranlar bunların hangisine seyirci kalalım, hangisine yumuşayalım. Eğer bildiğiniz bir şey varsa itiraf edin. Çaresiz kaldık mı diyeceksiniz? Bu kokuşmuşluğu nasıl telafi edecekler. Böylesi bir felaketin sorumlusu olurlarsa iki cihanda bunun hesabını nasıl verecekler. 

DEM'cilerin kışkırtmaları sonuçsuz kalacak, Türk milliyetçileri bunun için sonunda kadar  mücadele edecektir. Milli meselelerde nerede durduğumuz bellidir. Demlenmişlerin nerede durduğuna çok iyi bakmaktır. 

Menfur saldırıların asıl sebebi gözümüzden kaçmıyor. Bir ayağı yurt içinde bir ayağı yurt dışında. 

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Bir cinayet davasında Ülkü Ocakları'nın suçlanması tesadüf değildir. Hepsini takip ediyoruz. Yargıya intikal etmiş bir cinayet davasında partimizin ve Ülkü Ocaklarının suçlanması, hatta dahilde ve hariçte Ülkü Ocakları’na suç örgütü gölgesi düşürmek için kolları sıvayan ajanların sırtının sıvazlanması tesadüf değildir.

Verilemeyecek bir hesabımızın olmadığını cümle alemle paylaşıyorum. Dostumuzu da düşmanımızı da tebrik ederiz.

Hesaplaşmaya hazırız. Hesap soracak yüreğe de sahip olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz.

Bugüne kadar sessiz kalışımız, ülkücü katillerini unuttuğumuz anlamına asla gelmemelidir. Dün kanımızı dökenlerin bugün sözde mahkeme kurup ülkücü müdafaasına tevessül etmeleri utanmazsızlığın sınır tanımadığına acıklı bir örnektir.

Ülkücüyü, terörle ilişkilendirmenin zillet ve kâbus dolu düşünü kuranlar eninde sonunda mahçup ve mağlup olacaklardır.
Bizim hiç kimseden öğrenecek ya da duyacak bir şeyimiz yoktur. İlk silahı çekenlerin, ilk mermiyi atanların, Türkiye’yi Markist-Lenininst uçuruma itmek için her türlü ilkelliğe tatbik edenlerin binlerce dava arkadaşlarımızın kanına girdiğini yaşayarak biliyoruz ve onlarla, onların izinden yürüyenlerle her seviyeden hesaplaşmaya hazır olduğumuzu üstüne basa basa açıklıyorum.

"ONLARIN DEFTERİ VE HATIRALARI BİZDE YAZILI"

Hesaplaşma teklifimizi tekrar ediyorum. Hatta hodri meydan diyorum, bir ara partimizde yer alsa da neyin hesaplaşması diyen çürüklerin ipliğini pazara çıkarmak davamıza vefa borcudur. Kurdun değil itin boynuna tasma geçer. Sanmasın ki kapandı defterler. Onların defteri bizde yazılı, hatıraları bizde yazılıdır. 

Pirinç taşlarının içindeki beyaz taşları ayıkladık. Davamız ağırdır, davamız zordur. Davamız Türk milliyetçiliği davasıdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz kurşun gibi ağır dönemlerin tanığıdır. Kutlu davamız dua ile koruma altındadır.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...