Süleyman Soylu "iftiralarınız bitmedi" deyip açıkladı: Dokunulmazlığımın kalkması için Meclis'e müracaat edeceğim

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Süleyman Soylu "iftiralarınız bitmedi" deyip açıkladı: Dokunulmazlığımın kalkması için Meclis'e müracaat edeceğim
Süleyman Soylu, Meclis, Dokunulmazlık, Haber
Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İstanbul vekili Süleyman Soylu, hakkındaki iddialara sert tepki gösterip dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis'e müracaat edeceğini söyledi. Soylu paylaşımında, "Yıllardır intikamınız ve iftiralarınız bitmedi…  Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz" ifadelerine yer verdi. 

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla beraber hakkında çok sayıda iddia ortaya atılan AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. 

Soylu hakkında bazı basın kuruluşlarında suç örgütleriyle irtibatlı olduğu iddialarının yer alması üzerine dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis'e başvuracağını açıkladı. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Soylu şu ifadelere yer verdi: 

"HEPİNİZ GELİN"

Haysiyet celladı alçaklar… Yıllardır intikamınız ve iftiralarınız bitmedi… Cumhuriyet gazetesi ! Baronluğumu ispat etmezseniz namertsiniz. Size yakında bir imkan daha vereceğim.. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim.. Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz… FETÖ'cüler, PKK’lılar, uyuşturucu tüccarları, suç çeteleri Soros’un çocukları sizde gelin. Allah büyüktür ve adildir…

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Malik Atalay 13 Temmuz 2024 13:47

Maalesef her devirde böyle olmuştur vatan için canı feda edenler Bir de hazıra konanlar biz mücadele ederiz bu sözde vatanseverler sonradan gelir nimetin üstüne konarlar onların vatanseverliği sadece edebiyattadır onlar çıkarlarını severler her devrin adamıdırlar Allah Süleyman soylu'dan razı olsun yar ve yardımcısı olsun bu millete büyük hizmetleri oldu bizde bir söz vardır meyve veren ağaç taşlanır onun için gam etmesin bu işler böyledir. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Vatan Evladı 13 Temmuz 2024 13:26

Allah cc Adildir. En Yücedir.

Recep oþo13 Temmuz 2024 12:58

Kuyruk acisi olan başta Feto chpkk la işbirliği içinde olan ne kadar şer ocağı varsa kuyruk acisini çıkartmak için Süleyman soylunun üstüne gidiyor ama nafile bu millet onun ve onun gibi cesur yüreklerin arkasında çamur at izi kalsin diyenlerin kim oldugunuda biliyor

Sonraki Haber Yükleniyor...