samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Ünal Karaman'ın ardından İyi Parti'de peş peşe istifalar! Sosyal medyadan duyurdular

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ünal Karaman'ın ardından İyi Parti'de peş peşe istifalar! Sosyal medyadan duyurdular
Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sabah saatlerinde İyi Parti'den istifa ettiğini açıklayan Konya Milletvekili Ünal Karaman'ın ardından benzer haberler gelmeye devam ediyor. 31 Mart'ta Kahramanmaraş Çağlayancerit Belediye Başkanı seçilen Yemliha Göktaş ve Isparta Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen de İyi Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Son dönemde istifa haberleriyle siyaset gündeminde yerini koruyan İyi Parti'de yeni gelişmeler yaşandı. 31 Mart seçimlerinde  Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde belediye başkanı seçilen Yemliha Göktaş, istifa haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

"BÜTÜNLEŞTİRİCİ VE KAPSAMLI BİR BİRLİKTELİK ADINA..."

Başkan Göktaş, "Bugün Çağlayancerit'imizin geleceğine dair önemli bir kararımı siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. İlçemizde bütünleştirici ve kapsamlı bir birliktelik adına, mensubu olduğum İYİ Parti'den istifa etme kararı almış bulunmaktayım" dedi.

Göktaş, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Siyasi ayrılıklar ve kutuplaşmalar yerine hizmetlerin, yatırımların ve Çağlayancerit'in geleceğinin konuşulmasına imkan sağlamak adına bağımsız ve birleştirici bir siyaset tarzının faydalı olacağı kanaatindeyim. Aldığımız karar en ince ayrıntısına kadar düşünülüp halkımızın görüşleri ile desteklenmektedir. Bu konuda bizlere destek veren ve büyük teveccüh gösteren hemşehrilerimize teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim."

Ünal Karaman'ın ardından İyi Parti'de bir istifa daha! Sosyal medyadan duyurdu - 1. Resim

BİR İSTİFA DA ISPARTA'DAN

Öte yandan Isparta'nın Gelendost İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Özmen de İyi Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Özmen, açıklamasında "İlçemizde bütünleştirici ve kapsayıcı bir birliktelik sağlamak adına, mensubu olduğum İYİ Parti'den istifa etme kararı aldım" dedi ve şu ifadelere yer verdi:

"Gelendost'ta hizmet etme onurunu yaşadığım bu süreçte, sizlerin güvenine layık olabilmek için gece gündüz çalıştım. Görev sürem boyunca, ilçemizin sorunlarını çözmek ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Ancak bugün, Gelendost'un geleceğiyle ilgili önemli bir kararımı siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. İlçemizde bütünleştirici ve kapsayıcı bir birliktelik sağlamak adına, mensubu olduğum İYİ Parti'den istifa etme kararı aldım. Bu kararı alırken, ülkemizin ihtiyaç duyduğu birliğe katkı sağlamak ve ilçemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için en doğru adımı atmaya özen gösterdim.

Söz konusu vatan olduğunda siyasi tercihler farklılık gösterebilir; ancak halkımıza duyduğum sevgi ve hizmet aşkı, her zaman önceliğim olmaya devam edecektir. Bu vesileyle, bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm teşkilat mensuplarına ve bana destek olan tüm Gelendost halkına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde Gelendost'umuzu daha güzel yarınlara taşıyacağımıza olan inancım tamdır."

Ünal Karaman'ın ardından İyi Parti'de peş peşe istifalar! Sosyal medyadan duyurdular - 2. Resim

MECLİS'TEKİ SANDALYE SAYISI DÜŞÜYOR

Konya Milletvekili ve eski milli futbolcu Ünal Karaman da sabah saatlerinde yaptığı paylaşıma İyi Parti'den istifa ettiğini duyurmuştu.

"Bu karar, milletime daha iyi hizmet etme irademin bir gereğidir" diyen Karaman'ın istifasıyla birlikteİYİ Parti’nin Meclis’teki sandalye sayısı 28’e gerilemişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...