17'lik genç yetenekten 7 yıllık imza! Yeni sezonun ilk transferi...

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
17'lik genç yetenekten 7 yıllık imza! Yeni sezonun ilk transferi...
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sporting forması giyen 17 yaşındaki genç yetenek Geovany Quenda, Chelsea ile 7 yıllık sözleşme imzalayacak. Chelsea'nin Sporting'e yaklaşık 50 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Avrupa'nın en büyük kulüplerinden Chelsea, yeni sezonun ilk transferini tamamlamaya çok yakın. İddialara göre; Portekiz ekibi Sporting'de forma giyen genç yetenek, 2026'da Londra ekibine katılacak.

Sporting'in 17 yaşındaki kanat oyuncusu Geovany Quenda için kulübüyle anlaşma sağlayan Chelsea, bir yılı opsiyonlu7 yıllık sözleşme imzalayacak.

50 MİLYON EURO İÇİN HAZIR

Athletic'te yer alan haberde Chelsea'nin yaklaşık 50 milyon euro bonservis ödeyeceği ve genç oyuncunun 2026'da Londra ekibine katılacağı belirtildi. Quenda, gelecek sezonu da Sporting'de geçirecek.

Sporting'den ayrılıp Manchester United'ın başına geçen Ruben Amorim'in de genç futbolcuyu transfer etmek istediği ve ara transferde görüşme yapıldığı iddia edilmişti.

Bu sezon 10'u Şampiyonlar Ligi olmak üzere 43 maçta sahaya çıkan genç futbolcu, 2 gol ve 8 asist kaydetti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...