Bayern Münih’te Sacha Boey dönemi kısa sürdü! Satış listesine kondu

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bayern Münih’te Sacha Boey dönemi kısa sürdü! Satış listesine kondu
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray’dan 30 milyon euroya transfer edilen Sacha Boey, Bayern Münih’te beklentileri karşılayamadı. Alman kulüp, Fransız sağ beki elden çıkarmak için teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Bayern Münih'inGalatasaray'dan 30 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Sacha Boey için ayrılık sinyalleri verildi. Alman ekibi, Fransız oyuncunun performansından memnun değil.


Bayern Münih’te Sacha Boey dönemi kısa sürdü! Satış listesine kondu - 1. Resim

BILD'in haberine göre Bavyera ekibinin, 23 yaşındaki sağ bek için yapılacak teklifleri değerlendirdiği belirtilirken, olası bir ayrılık durumunda yeni bir transfer yapmayı düşünmediği aktarıldı. 


Bayern Münih’te Sacha Boey dönemi kısa sürdü! Satış listesine kondu - 2. Resim

Bu sezon Bayern Münih formasıyla 12 maça çıkan Boey, 1 asistlik performans sergiledi. 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...