Beşiktaş derbisi öncesi Osimhen'den net mesaj! "Umurumda değil" diyerek açıkladı

Galatasaray'ın süper yıldızı Victor Osimhen, Beşiktaş ile oynayacakları zorlu derbi öncesi flaş açıklamalar yaptı. Derbiye hazır olduklarını ifade eden golcü oyuncu, "Gol atmak ya da atmamak umurumda değil. Sadece kazanmak istiyorum. Takım da kazanmak istiyor. Hazır olduğumuzu düşünüyorum." dedi.
Süper Lig'in 10. haftasında 28 Ekim Pazartesi akşamı Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. 25 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, 20 puanlı rakibini ağırlayacak.
Zirve yarışındaki kritik karşılaşma öncesinde Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.
Galibiyet için sahaya çıkacaklarını dile getiren Nijeryalı, "Beşiktaş derbisi elbette zorlu bir maç olacak. Ama hazırız ve her şeyimizi vereceğiz. 3 puanı almak istiyoruz. Bu maç için yenileneceğiz ve hazırlanacağız. Elbette bunun için şansımız olduğunu düşünüyorum." dedi.
Osimhen, "Beşiktaş'a gol atacak mısın?" şeklindeki soruya şöyle cevap verdi: Gol atmak ya da atmamak umurumda değil. Sadece kazanmak istiyorum. Takım da kazanmak istiyor. Hazır olduğumuzu düşünüyorum.
TARAFTARA MESAJ VERDİ
Son olarak taraftara mesaj gönderen yıldız isim, "Onlara destekleri için teşekkür ediyorum. Elfsborg maçı çekişmeli bir maçtı. İlk düdükten son düdüğü kadar yaptıkları destek için teşekkürler. Bu galibiyet onlar için. Şimdi dinlenmeye gideceğiz ve Beşiktaş'a karşı olan maçımızda onlarla tekrar buluşacağız." ifadeleri kullandı.
Galatasaray'da bu sezon 6 maçta sahaya çıkan Victor Osimhen, 3 gol attı ve 5 asist yaptı.