Beşiktaş'ta derbi öncesi büyük revizyon! İşte kadro dışı kalacak isimler
Süper Lig'in 28'inci haftasında 9 kişi kalan Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta fatura kesildi. Kritik Galatasaray derbisi öncesi siyah beyazlılarda büyük değişiklik yapılacak. 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması bekleniyor.
Süper Lig'de aldığı Gaziantep FK yenilgisi sonrası bu hafta da 9 kişi kalan Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş, tarihinde bir ilk yaşadı. Siyah beyazlılar, Konyaspor yenilgisi ile birlikte tarihinde ilk kez bir Süper Lig maçında 9 kişilik rakibine boyun eğmiş oldu.
Yaklaşan kritik Galatasaray derbisi öncesi takımı toparlamak isteyen Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer, raporunu hazırladı. Bu rapor doğrultusunda bazı isimlerle yolların ayrılması bekleniyor.
3 İSİM KADRO DIŞI
Akşam'ın haberine göre; bu hafta içinde yapılacak toplantılar sonrası Alex Chamberlain, Immobile ve Joao Mario'nun kadro dışı kalması bekleniyor.
Öte yandan Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer'in, zorlu Galatasaray maçının ilk 11'inde önemli değişikliklere gideceği belirtildi. Norveçli çalıştırıcının yardımcıları Galatasaray maçı için çalışmalara zaman kaybetmeden başladı. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın da derbi hazırlıklarını yakından takip edeceği ifade ediliyor.
Başkan Adalı'nın milli takımdaki oyuncuların geri dönmesiyle birlikte takımla bir toplantı yapması bekleniyor.
9 kişi kalmış bir takıma karış böyle etkisiz, zayıf bir oyun çıkaran beşiktaşın oyuncularının yarısı kadro dışı kalmalı. artık bu kalıntı futbolculardan beşiktaş kurtulmalı