Beşiktaş'ta derin krizin perde arkası! Samet Aybaba yaşananları anlattı

Beşiktaş'ın görevden aldığı Samet Aybaba, siyah-beyazlı ekipte yaşananların perde arkasını anlattı. Futbol Takımları Genel Koordinatörü olan Aybaba, "İçimde kaç aydır bir sıkıntı vardı, patlamak üzereydim" ifadelerini kullandı. Deneyimli futbol adamı, Kaan Şakul ve Friedel'ın kendi başlarına çalıştığını belirtti.
Beşiktaş'ta yaşanan derin kriz birçok ayrılığı da beraberinde getirdi. Görevine son verilen isimlerden biri de Futbol Takımları Genel Koordinatörü olan Samet Aybaba'ydı.
Siyah-beyazlı ekipte neler olduğu merak konusuyken, Aybaba sessizliğini bozdu. Sözcü'ye konuşan Samet Aybaba, sürecin perde arkasını anlattı.
"BAŞKAN ONAY VERDİ"
"Beni ve Feyyaz'ı (Uçar) hiçbir işe karıştırmadılar, dediklerimizi dinlemediler" diyen Samet Aybaba, "Bankacı Kaan Şakul ve Friedel ile birlikte kendi başlarına transferler yaptılar. Başkan Hasan Arat da bu ekibin çalışmalarına onay verdi" şeklinde konuştu.
Alınan kararın kendisi için iyi olduğunu aktaran Samet Aybaba, "İçimde kaç aydır bir sıkıntı vardı, patlamak üzereydim" dedi.
Beşiktaş'a hiçbir zaman küsmeyeceğini söyleyen Aybaba, cumartesi günü düzenleyeceği basın toplantısında hazırladığı raporlarla birlikte önemli açıklamalar yapacağını bildirdi ve "Bu raporlarla Türk futbolu milat yaşayacak göreceksiniz"diyerek sözlerini noktaladı.