samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Brezilyalı yıldız Marcelo, 36 yaşında futbola veda etti

Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Brezilyalı yıldız Marcelo, 36 yaşında futbola veda etti
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son olarak futbola başladığı kulüp olan Fluminense'nin kadrosunda yer alan Brezilyalı sol bek Marcelo, 36 yaşında futbolu bıraktığını duyurdu.

Son olarak profesyonel futbol kariyerine başladığı Brezilya ekibi Fluminense'nin formasını terleten Marcelo Vieira da Silva Júnior, 36 yaşında futbola veda etti.

KUPA AVCISI

Kariyerinin en parlak dönemlerini İspanyol devi Real Madrid'de geçiren ve bir dönem değeri 70 milyon euroya kadar yükselen Marcelo, 5 UEFA Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 6 İspanya La Liga, 3 UEFA Süper Kupası ve 2 de İspanya Kupası sevinci yaşadı.

663 MAÇA ÇIKTI

Kariyerinde 663 maça çıkan efsane sol bek, 52 gol ve 106 asistlik performans sergiledi.

 

Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...