Deniz Gül Türkiye'yi seçecek mi? TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı resmen duyurdu

TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, A Milli Takım'a yeni isimler kazandırmak için yoğun mesai harcadıklarını söyledi. O futbolculardan biri de Porto'da oynayan 21 yaşındaki Deniz Gül. Kazancı, son dakika değişiklik olmazsa genç 9 numarayı Türkiye'ye kazandıracaklarını belirtti.
Yaz transfer döneminde Hammarby'den 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Porto'ya imza atan Deniz Gül'ün milli takım tercihi merak konusuydu. An itibarıyla İsveç U21'de forma giyen Gül'ün, A Milli Futbol Takımı'na kazandırılması için çalışmalar sürüyor.
TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Deniz Gül'deki son duruma dair bilgiler verdi.
"DENİZ'İN GÖNLÜNÜ DE VAR"
Deniz Gül ile görüştüklerini ifade eden Kazancı, "Değerli bir oyuncu. Mevki olarak da tartışmaların odağında olan bir mevkide, 9 numarada oynuyor. Deniz, teknik ekibimizin de çok incelediği, beğendiği bir oyuncu" dedi.
Gül'ün de Türkiye için oynamak istediğini belirten Kazancı, "Kendi gönlü de var, bu işler inşallah son dakikada değişmez. Belli olmaz tabii ki bir takım çalışmalarımız var, evrak işleri var. Sonrasında umuyoruz ki kendisi en yakın zamanda milli formamıza kavuşacak" şeklinde konuştu.
Deniz Gül'ün dışında başka oyuncuları da milli takıma kazandırmak istediklerinin altını çizen Kazancı, "Sadece Deniz değil, başka oyuncular da var. Her mevkide rekabeti arttırmak derdindeyiz. Hem buradaki ambiyansı korumak hem de en iyileri havuzu genişleterek takımımıza kazandırmak en büyük arzumuz" şeklinde ifadelerini kullandı.