Elias Jelert, Galatasaray'a gelmek için sabırsızlanıyor iddiası

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elias Jelert, Galatasaray'a gelmek için sabırsızlanıyor iddiası
Spor Haberleri

Galatasaray, sağ bek rotasını tekrar Danimarka'ya kırdı. Sarı-kırmızılılar, Kopenhag'ın 21 yaşındaki sağ beki Elias Jelert'in transfer edilmesi için çalışmalara başladı.

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala kadrosuna sağ bek takviyesi yapmak isteyen son şampiyon Galatasaray, Doue transferinden vazgeçtiğini açıklamıştı. Sarı-kırmızılıların yeni sağ bek adayı ortaya çıktı. Galatasaray, Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Elias Jelert için transfer girişimlerine başladı.

Elias Jelert, Galatasaray'a gelmek için sabırsızlanıyor iddiası - 1. Resim

SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR İDDİASI

Relevo'da yer alan habere göre Galatasaray, Kopenhag forması giyen Elias Jelert için bir hamle daha yaptı. Sarı-Kırmızılıların girişimlerini yeniden başlattığı 21 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye gelmek için sabırsızlıkla beklediği vurgulandı.

Elias Jelert, Galatasaray'a gelmek için sabırsızlanıyor iddiası - 2. Resim

TEKLİFİ DOĞRULADILAR

Kopenhag yetkilileri, Elias Jelert'in Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı ve görüşmelerin sürdüğünü aktardı. 3 yıl daha Danimarka ekibiyle sözleşmesi bulunan genç oyuncunun piyasa değeri 5.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...