En-Nesyri bitiyor! Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
En-Nesyri bitiyor! Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı
Fenerbahçe, Dzeko, Haber

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Michy Batshuayi’nin ayrılmasının ardından santrfor bölgesini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Sevilla’da forma giyen Faslı yıldız Youssef En-Nesyri’nin transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

İspanyol ekibiyle 20 milyon avro karşılığında anlaşmaya varan sarı lacivertli takımın yıldız oyuncuyla sözleşmeye dair son detayları görüştüğü ve resmî imzaların kısa bir süre içerisinde atılacağı öğrenildi. 

DZEKO AYRILABİLİR

Sevilla’nın kontratının son senesine giren En Nesyri’yi bedelsiz kaybetmemek için 20 milyon avroluk teklifi kabul etmek zorunda kaldığı belirtildi. Avrupa’ya 19 yaşında Malaga’ya transferiyle adım atan golcü oyuncu, kıtada ilk defa İspanya dışında top koşturacak. Öte yandan Olimpiakos’tan Ayoub El Kaabi ile de görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe’nin Edin Dzeko ile yolları ayırma ihtimali bulunuyor. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...