Erden Timur'dan yabancı hakem açıklaması: Adalet gereği...

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erden Timur'dan yabancı hakem açıklaması: Adalet gereği...
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray'ın eski Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 'derbide yabancı hakem' tartışmalarına değindi, kendisine yöneltilen soruya çarpıcı bir cevap verdi.

Galatasaray, Süper Lig'in 28'inci haftasında evinde Antalyaspor'u konuk etti. Galatasaray'ın eski Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, karşılaşmayı izlemek için RAMS Park'a gitti.

YABANCI HAKEM AÇIKLAMASI

Timur, Ekol TV'ye yaptığı açıklamada kendisine yöneltilen yabancı hakem sorusuna cevap verdi.

Erden Timur, "Erden Bey derbide sizce yabancı hakem olmalı mı, bu konuda bir düşünceniz var mı?" sorusu üzerine "Adalet gereği olması lazım tabii. Bir standart koyulduysa devam etmesi lazım" dedi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...