Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye ağır hakaretler! "Şeref, haysiyet, onur..."

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Spor Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerine dair flaş açıklamalar yaptı. Kongrede konuşan Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi hedef alarak çarpıcı ifadeler kullandı. Koç, "Onurlu, şerefli bir insan bu şekilde aday olmaz." dedi.

Türk futbolu yeni başkanını seçmek için Ankara'da toplandı. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarıştığı seçimde Fenerbahçe'nin kimi destekleyeceği merak ediliyordu.

Servet Yardımcı'yı destekleyen Fenerbahçe'nin, Yardımcı'nın çekilmesi sonrası nasıl bir yol izleyeceğini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mehmet Büyükekşi mi yoksa İbrahim Hacıosmanoğlu'nu mu destekliyor? - 1. Resim

"BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDEDİR"

Seçim salonunda açıklamalarda bulunan Koç, boş oy atacaklarını ifade ederek, "Fenerbahçe açısından TFF seçimleri yok hükmündedir. Biz hiç kimseyi desteklemiyoruz. Kürsüye çıkıp görüşlerimizi net bir şekilde açıklayacağız. Oyumuzu da boş kullanacağız. Biz demokrasi için buradayız." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mehmet Büyükekşi mi yoksa İbrahim Hacıosmanoğlu'nu mu destekliyor? - 2. Resim

Türk futbolunda adalet olmadığını altını çizen Koç, "Kendi seçimleri adil olmayan bir kurum, Türk futbolunda adaleti nasıl sağlayacak?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mehmet Büyükekşi mi yoksa İbrahim Hacıosmanoğlu'nu mu destekliyor? - 3. Resim

Bu sistemi er ya da geç değiştireceklerini söyleyen Ali Koç, "Biz hakkımızı en üst mertebede arayacağız. UEFA'dan bugün en üst yetkililer burada. İnşallah benim yapacağım konuşmayı dikkatle dinleyecekler. Bu böyle gitmeyecek. Bu sistem er ya da geç değişecek." diyerek sözlerini tamamladı.

ALİ KOÇ'TAN KONGREYE DAMGA VURAN SÖZLER

TFF seçimleri öncesi kongrede konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, çarpıcı ifadeler kullandı. Mehmet Büyükekşi'yi hedef alan Koç, "Sayın Büyükekşi, seçildiğiniz taktirde bu şekilde seçilmek sizin vicdanınızı rahatsız etmiyor mu? Onurlu, şerefli bir insan bu şekilde aday olmaz." dedi.

Mehmet Büyükekşi, Ali Koç'un sözlerine tepki gösterince Divan Başkanı Mehmet Baykan araya girdi ve Koç'u uyardı. Bunun üzerine sözünü geri alan Koç, "Son sözümü geri alıyorum. özür dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...