Fenerbahçe Youssef En-Nesyri için 19.5 milyon euro ödeneceğini KAP'a bildirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe Youssef En-Nesyri için 19.5 milyon euro ödeneceğini KAP'a bildirdi
Spor Haberleri

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'nin 19.5 milyon euro bonsevis bedeli karşılığında Sevilla'dan transfer edildiğini duyurdu. Sarı-lacivertliler, ödemenin 4 yıl içinde 8 taksit halinde yapılacağını açıkladı. Faslı yıldız böylece Türk futbol tarihinde bonservisine en çok para ödenen futbolcu oldu.

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferinin detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Sarı-lacivertli takım, Sevilla'ya 19.5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı.

KAP'a yapılan bildirimde bonservis bedelinin 4 yıl içinde 8 taksit halinde ödeneceği bildirildi.

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri için 19.5 milyon euro ödeneceğini KAP'a bildirdi - 1. Resim

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir.

FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

EN PAHALI TRANSFER OLDU

En-Nesyri, 19.5 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçti. Daha önceki rekor ise; Galatasaray'ın Jardel için Porto'ya ödediği 17 milyon euro'ydu.

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri için 19.5 milyon euro ödeneceğini KAP'a bildirdi - 2. Resim

Öte yandan Faslı golcüyle 5 yıllık sözleşme imzalandı.

ACUN ILICALI TRANSFERİN PERDE ARKASINI ANLATTI

Fenerbahçe yeni yıldızı En-Nesyri'ye imza attırıyor. İmza töreninde Faslı golcünün yanı sıra Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı da yer aldı.

Transferin perde arkasını anlata Ilıcalı'nın açıklamaları şöyle: Kulübümüz ve Türk futbolu adına önemli bir gün. Türk futbol tarihinin en yüksek transferi. Onu burada gördüğümüz için çok mutluyuz, çok değerli futbolcu.

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri için 19.5 milyon euro ödeneceğini KAP'a bildirdi - 3. Resim

En-Nesyri için bizim basınımızda başka takımlarla temasta olduğu ve kafasının karışık olduğu haberleri çıktı. Biz bu haberleri gülümseyerek okuduk. 4 hafta önce ilk görüşmede Youssef, bize karşı sıcaklığını hissettirdi. Çabuk bir şekilde anlaştık.

40 Milyon Euro'luk teklif almış oyuncu. Geçen sene Milan 30 Milyon Euro vermiş. Sevilla ile uzun görüşmeler yaptık. Hocamıza, onun listesindeki 1 numarayı getirmek için büyük inat ettik. Bu mücadelenin başarıyla sonuçlandığı günü yaşıyoruz.

EN - NESYRI: BAZI OYUNCULARLA KONUŞTUM

Fenerbahçe'ye geldiği için mutlu olduğunu dile getiren En-Nesyri: "Mario Branco'ya ve Ali Koç'a bana güvendikleri için teşekkür ederim. Aynı zamanda Jose Mourinho'ya da teşekkürler. Menajerime ve aileme de teşekkür ederim. Yanımdalar, buraya gelmemde çok yardımları dokundu. İspanya dışında ilk senem olacak. Ancak oyuncular her gittiği yere alışmalı. İşinize konsantre olmalısınız, sahalar aynı. Fenerbahçe'ye gelmeden önce bazı oyuncularla konuştum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünden, her zaman kazanmak istediğinden bahsettiler." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
kara25 Temmuz 2024 13:23

bisimkinle kalitesizmi buna bukadarçok para veriniz

Sonraki Haber Yükleniyor...