Fenerbahçe'de Edin Dzeko dönemi bitti! İtalya'dan flaş talip

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Edin Dzeko için İtalya’dan teklifler gelmeye başladı. Fiorentina, 39 yaşındaki golcünün durumunu yakından takip ediyor.
Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Edin Dzeko için Avrupa'dan sürpriz transfer gelişmeleri yaşanıyor. Deneyimli golcüye eski ülkesinden önemli bir talip çıktı.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Serie A ekiplerinden Fiorentina, 39 yaşındaki yıldız forvetle yakından ilgileniyor. İtalyan kulübünün, Dzeko'nunFenerbahçe ile sözleşme durumunu yakından takip ettiği ve sezon sonunda resmi adım atabileceği belirtildi.
Sadece Fiorentina değil, İtalya'dan iki kulübün daha Bosnalı santrforun durumunu yakından izlediği ifade ediliyor. Fenerbahçe formasıyla iki sezonda 92 resmi maça çıkan Edin Dzeko, bu süreçte 44 gol atarken 17 de asist yaparak toplamda 61 gole doğrudan katkı sağladı.