Fenerbahçe'den yılın transfer hamlesi! Galatasaray'ın istediği yıldıza talip oldular

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'den yılın transfer hamlesi! Galatasaray'ın istediği yıldıza talip oldular
Spor Haberleri

Transfer çalışmalarında orta sahaya ağırlık veren Fenerbahçe'nin Barcelona'dan ayrılması gündeme gelen İlkay Gündoğan ile ilgilendiği iddia edildi.

Daha önce Galatasaray'ın listesinde olduğu konuşulan İlkay Gündoğan için Fenerbahçe'nin de temasa geçtiği konuşuluyor.

Barcelona'da yayın yapan El Nacional'in haberine göre; sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho, Katalan kulübünün Finansal Fair Play kapsamında oyuncu satışı ihtiyacı duymasından faydalanarak İlkay'ı kadrosuna katmak istiyor.

Barcelona'daki ilk yılında başarılı bir performans sergileyen Türk asıllı Alman Milli futbolcunun, birkaç ay sonra 34 yaşına gireceği ve mevkisinde alternatifi bulunmasından dolayı satılabileceği vurgulandı.

Ayrıca haber detayında, tecrübeli oyuncunun birkaç takım arkadaşıyla kötü bir ilişkisinin olduğu iddia edilerek, "Başkan Laporta ve Sportif Direktör Deco soyunma odasındaki yangını önlemek için müdahale etmek zorunda kaldı. Alman Milli futbolcunun bu davranışından dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğradılar" yorumu yapıldı.

Fenerbahçe'den yılın transfer hamlesi! Galatasaray'ın istediği yıldıza talip oldular - 1. Resim

FENERBAHÇE'DEN İLKAY GÜNDOĞAN HAMLESİ

Fenerbahçe'nin İlkay Gündoğan'ı bünyesine katmak için Barcelona ile anlaşmayı umduğu belirtildi ve sarı lacivertlilerin Katalan kulübüne 20 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ileri sürüldü.

Ancak Laporta ve Deco'nun, bir sezon önce bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen yıldız futbolcudan daha fazla para kazanmayı umduğu belirtildi.

Suudi Arabistan'dan da talipleri olan İlkay Gündoğan için Fenerbahçe'nin teklifinin neredeyse iki katını ödeyecek takımlar olduğu iddia edildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yavuz 7 Ağustos 2024 19:44

Ben inanmıyom ki İlkay Gündoğan Fenerbahçe'ye gidecek. Neyse ki Barcelona'da kalacak, o kadar iyi bir futbolcu olmasaydı zaten takıma alınmazdı.

Sonraki Haber Yükleniyor...