Fenerbahçe'ye kötü haber! Sebastian Szymanski gidici

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'ye kötü haber! Sebastian Szymanski gidici
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Rangers maçında yıldızlaşan Sebastian Szymanski, İngiliz ve İtalyan kulüplerini harekete geçirdi. Fenerbahçe, Polonyalı oyuncunun bonservis bedelini 20 milyon euro olarak belirledi.

Rangers maçında attığı gollerle gündem olan Sebastian Szymanski, Avrupa’dan çok sayıda takımın radarında. Özellikle İngiliz ve İtalyan ekiplerinin yakından takip ettiği Polonyalı oyuncunun sezon sonunda sarı lacivertlilerden ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye kötü haber! Sebastian Szymanski gidici - 1. Resim

Fenerbahçe’nin piyasa değeri 17 milyon avro olan Szymanski için en az 20 milyon bonservis talep ettiği belirtiliyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...