Fenerbahçe'ye Vitor Pereira şoku! Resmen devreye girdi, planları bozdu

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve sarı lacivertli yöneticilerin önümüzde sezon kadroya katmak için girişimlerde bulunduğu Milan Skriniar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Son iddiadaki Vitor Pereira detayı dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin devre arasında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milan Skriniar, performansıyla kısa sürede taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı, sarı lacivertli taraftarların ise gönlünde taht kurdu. Yönetim, başarılı ismi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunurken, hiç beklemediği bir isimden hamle geldi.


VİTOR PEREİRA DETAYI

Fotomaç'ın İngiliz basınına dayandırdığı habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton Wanderers, Slovak stoperin peşine düştü.

Sezon sonunda bonservisiyle birlikte satış listesine konulacak Skriniar'ı isteyen Wolves'un başında, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın bulunması dikkat çekti.

Fenerbahçe'ye Vitor Pereira şoku! Resmen devreye girdi, planları bozdu - 1. Resim


BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

PSG'nin Skriniar için belirlediği bonservis bedelinin yaklaşık 20 milyon euro olduğu iddia edilirken, transferdeki en büyük engelin ise oyuncunun maaşı olduğu belirtiliyor.

PSG ile olan kontratı gereği Fenerbahçe'den haftalık 300 bin euro kazanan 30 yaşındaki deneyimli savunmacının, Wolves gibi bütçesi daha sınırlı bir kulüpte forma giymek istemesi halinde ciddi bir maaş indirimi yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin de sezon sonunda bonservisini almayı planladığı Skriniar için İngiliz ekibinin nasıl bir hamle yapacağı ise merak konusu.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...