Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten transfer açıklaması! Barış Alper, Batshuayi, Oğuz Aydın...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Galatasaray, Transfer, Dursun Özbek, Haber

Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyon takımı bozmak istemediklerini ifade ederek, "Herhangi bir oyuncumuz ile ilgili teklif gelmedi. Güç kaybetmeyi düşünmüyoruz. Aksine takımı daha da güçlendireceğiz" dedi. Öte yandan Batshuayi transferi için kendisine yöneltilen soruya cevap veren Özbek, imzanın sinyalini verdi.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezon için Okan Buruk yönetiminde çalışmalarına hız veren Galatasaray'da transfer gündemi oldukça yoğun geçiyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, forma sponsorluk anlaşmasının imza töreninde sarı kırmızılı takıma dair önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın transfer çalışmalarını kendi stratejisi doğrultusunda devam ettireceğini vurgulayan Başkan Özbek, "Bu sezon benim 5 veya 6. transfer dönemim. Galatasaray yarışmacı bir takım. Avrupa’da başarıyı amaçlayan bir kulüp. En iyi transferleri yapmak durumundayız. Çok iyi incelenip iyi ve doğru kararların alınması gereken bir konu. Burada en iyi futbolcuyu transfer etmek isterken, kulübün ekonomik durumunu da göz önüne almak gerekiyor" diye konuştu.

"ŞAMPİYON KADROYU BOZMA NİYETİMİZ YOK"

A Milli Futbol Takımı ile EURO 2024’te başarılı bir performans sergileyen Barış Alper Yılmaz hakkında konuşan Başkan Dursun Özbek, "Barış bizim değerli bir oyuncumuz. Şampiyon olan takımın kadrosunu bozma niyetimiz yok. Takımın omurgasını korumak istiyoruz. Herhangi bir oyuncumuzla ilgili teklif gelmiş değil. Bu sezon Süper Lig’de ve Avrupa’da çok çetin bir yarış geçeceğini düşünüyorum. Bırakın oyuncularımızı satmayı, takımımızı daha da güçlendirmemiz gerekiyor" dedi.

"Geçtiğimiz sezonu 102 puanla tamamlamış iyi bir ekibimiz var" diyen Özbek, "Biz gerekli bölgelere nokta transferler yapmak istiyoruz. Bu konuda çalışan scout ekiplerimiz var" dedi.

Beşiktaş’ın da transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Alanyasporlu oyuncu Oğuz Aydın ile ilgili açıklamalar yapan Özbek, "Oğuz Aydın, Türkiye’nin iftihar ettiği bir oyuncu. Uzun yıllar boyunca milli takıma ve Türk futboluna hizmet edeceğini düşünüyorum. Biz de bütçemizin el verdiği neticede görüşmelerimizi yapacağız. Gündemimizde olabilecek bir futbolcu. Şimdilik bu kadarını söyleyebilirim" değerlendirmesinde bulundu.

BATSHUAYİ AÇIKLAMASI

Öte yandan kendisine yöneltilen "Batshuayi transferi ne durumda?" sorusuna cevap veren Dursun Özbek, "Nesini soruyorsunuz anlamadım. Transfer döneminde en zor soru bunlar. Bununla ilgili konuşmak transfer sürecini etkileyebiliyor. Transferle ilgili konuları imzalar atıldıktan sonra açıklamayı uygun görüyoruz" ifadelerini kullandı.

"FLORYA'YI ARTIK BOŞALTMAMIZ GEREKİYOR"

Sezonu Kemerburgaz Tesisleri’nde açacaklarını söyleyen Başkan Dursun Özbek, şu ifadeleri kullandı:

"3 Temmuz’da yeni yerleşkemizde sezonu açacağız. Sezonun devamında yine Kemerburgaz Tesisleri’nde olacağız. Elbette milli takımlarda olan oyuncularımızdan dolayı oyuncularımızın hepsi hemen bir araya gelemeyecektir. Transferi yetişecek olan yeni futbolcu arkadaşlarımız olursa onlar da yetişecektir. Florya’yı artık boşaltmamız gerekiyor. Bu vesileyle 6 Temmuz’daki genel kurulumuza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Çünkü biz bu kurulda kendilerinden yetki isteyeceğiz.

Bizim Bankalar Birliği'nden çıkma isteğimiz yeni değil. Bunun için de projeler yaptık. Riva’dan başladık. Mecidiyeköy ve Kemerburgaz projelerimizi sırasıyla yapıyoruz. Florya bunların arasında yine önemli bir proje. Bizim bu alanı boşalttıktan sonra imar ettirmemiz gerekiyor. Projelerimizden elde edeceğimiz maddiyat ile bankalar birliğinden çıkacağız. Bu bizim her yerde söylediğimiz ve çok önem verdiğimiz bir proje. Galatasaray’ın finansal yapısının uzun süre sürdürülebilmesi için bu projelerin hayata geçirilmesi gerekiyor."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...