Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek hakem belli oldu! TFF resmen duyurdu

Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek hakem belli oldu! TFF resmen duyurdu
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'in 10. haftası Galatasaray-Beşiktaş derbisine sahne olacak. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray-Beşiktaş maçını yönetecek hakemi açıkladı.

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılıların ev sahipliği yapacak dev maç 28 Ekim'de oynanacak.


Galatasaray - Beşiktaş derbisinin hakemi TFF tarafından açıkladı. Milyonların anbean takip edeceği dev maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek hakem belli oldu! TFF resmen duyurdu - 1. Resim

Süper Lig'in zirvesini yakından ilgilendiren Galatasaray-Beşiktaş maçı saat 20.00'de başlayacak.

Hakem Arda Kardeşler'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. 4. hakem ise Muhammet Ali Metoğlu.


Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek hakem belli oldu! TFF resmen duyurdu - 2. Resim

KARİYERİNDE 3 KEZ DERBİ YÖNETTİ

Bursa bölgesi hakemi olan Arda Kardeşler, bu maçla birlikte kariyerinde ilk kez Galatasaray - Beşiktaş derbisinde düdük çalacak.

Kardeşler daha önce 2 defa Galatasaray - Fenerbahçe, 1 kez de Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde görev aldı.

Bu müsabakalarda Fenerbahçe 1 kez kazanırken, 2 maç da berabere sona erdi.


Arda Kardeşler'in düdük çaldığı derbiler şöyle:

8.05.2022Beşiktaş - Fenerbahçe1-1
24.12.2023Fenerbahçe - Galatasaray0-0
19.05.2024Galatasaray - Fenerbah0-1

 

Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...