Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek mi? Açıklama geldi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek mi? Açıklama geldi
Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakeminin kim olacağı tartışılmaya devam ederken, en çok adı geçen yabancı hakemlerden olan Szymon Marciniak'tan açıklama geldi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakeminin kim olacağı merak ediliyor.

Trendyol Süper Lig'de hakem kararlarının tartışılması sebebiyle bir süre önce Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak yabancı hakemler görevlendirilmeye başlanmıştı. Gözler şimdi de Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisine çevrildi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek mi? Açıklama geldi - 1. Resim

DERBİ İÇİN EN BÜYÜK ADAYLARDAN

Karşılaşmanın hakeminin yerli mi yabancı mı olacağı kamuoyunda merak konusu haline geldi. Dev derbide yabancı hakem için en büyük adaylardan biri ise Polonyalı Szymon Marciniak. Dünyanın en iyi hakemleri arasında gösterilen Marciniak, Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesine dair açıklamalarda bulundu.

"MAÇA AZ BİR SÜRE KALDI"

Szymon Marciniak, derbide görev alıp almayacağına ilişkin henüz bir görüşmenin gerçekleşmediğini vurgulayarak, "Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hiç kimse bu istekle Polonya Futbol Federasyonu ile iletişime geçmedi. Bu maça gidip gitmeyeceğime dair hiçbir şey bilmiyorum. Türkiye ve Polonya futbol federasyonlarının aralarında anlaşması lazım. Ben hakemim ve nerede görevlendirilirsem orada hakemlik yaparım. Ancak maça az bir süre kaldı. Açıkçası bunun gerçekleşme ihtimalini düşük görüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...