Galatasaray'a kötü haber! İngiliz devi Osimhen'in peşinde
Napoli'den Galatasaray'a sezon başında kiralık olarak gelen Victor Osimhen ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Napoli'nin Nijeryalı golcü için takasa açık olduğu belirtilirken İngiliz devinden gelmesi muhtemel teklif de belli oldu.
Galatasaray, sezon başında Napoli'den kiralık olarak Victor Osimhen'i kadrosuna katmış, transfer büyük ses getirmişti. Sezonun bitmesiyle Napoli'ye dönecek futbolcunun bonservisini almak için Galatasaray da çalışmalarını sürdürürken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
İNGİLİZ DEVİ OSIMHEN'İN PEŞİNDE
TBR Football'da yer alan habere göre Manchester United, Osimhen için Napoli'ye teklif yapmaya hazırlanıyor. Premier Lig ekibinin Osimhen için Napoli'ye Alejandro Garnacho ve Rasmus Hojlund'u teklif edebileceği belirtildi.
NAPOLI SICAK BAKIYOR
Napoli ara transfer döneminde Garnacho için girişimde bulunmuş ancak iki kulüp bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varamamıştı. Bu nedenle Napoli'nin Garnacho artı para ya da Garnacho ve Hojlund'un Osimhen karşılığında takası gibi tekliflere oldukça sıcak yaklaşacağı belirtiliyor.
Haberde Arsenal, Aston Villa ve Newcastle'ın da Osimhen'in durumunu yakından takip ettiği belirtildi.