Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz kararı! Bonservis bedeli belli oldu

Avrupa kulüplerinin radarındaki Barış Alper Yılmaz için Galatasaray, 40 milyon euro talep ediyor. Milli yıldızın yaz transfer döneminde yurt dışına transferi gündemde.
Galatasaray, son dönemin en formda isimlerinden biri olan Barış Alper Yılmaz için kararını verdi. Sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki milli yıldız için 40 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
Son 2.5 sezonda sergilediği istikrarlı performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper, Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Geçtiğimiz ara transfer döneminde 25 milyon euroluk tekliflere rağmen satılmayan Barış Alper'in, bu yaz astronomik bir rakamla Avrupa'ya transferi gündemde.
Galatasaray cephesi, 40 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayı düşünmüyor. Öte yandan, Barış Alper'e 30 milyon euro üzeri bonservis ödemeye hazır kulüplerin olduğu bilgisi menajerler tarafından kulübe iletildi.
Kariyer hedefini Avrupa olarak belirleyen Barış Alper, daha önce gelen tekliflerde Galatasaray'ın kararına saygı duymuştu. Bu yaz ise yıldız oyuncu yurt dışı kariyerine başlamak istiyor.