Giovanni Van Bronckhorst'dan çarpıcı ifadeler: "Baskı çok, sabır ise az"

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenen ve Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst doğum gününde siyah-beyazlı takım hakkında açıklamalarda bulundu.
Giovanni Van Bronckhorst, douğm gününde Beşiktaş hakkında AD Gazetesi'ne röportaj verdi. Tecrübeli teknik direktör, "Geçen yaz Galatasaray'a karşı 5-0'lık zafer yaşadım, kalede 2010'da da Uruguay'ın kalecisi olan Muslera vardı. Ben, şampiyondan 43 puan geride kalmış bir takım aldım. Elbette 4 ayda açığı kapatmam imkansızdı." dedi.
Teknik direktörken görevden alınma zamanının hissedilebileceğini ifade eden Van Bronckhorst, "Kulüplerin sabrı çok azaldı. Baskı da giderek artıyor. Ama bu da bizim mesleğin parçası diyelim." sözlerini sarf etti.
50 yaşında olduğunu ve espirili bir dille Beşiktaş'ta baştan aşağı sağlık kontrolünden geçtiğini belirten Hollandalı teknik adam, "Yeniden başlayabilirim" diyerek geri dönüşün sinyallerini verdi.