İspanya derbisinde kriz çıktı! Ancelotti, Arda Güler'den bizzat özür diledi

Dün akşam Real Madrid, İspanya Kral Kupası son 16 turunda derbide Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Atletico Madrid 4-2'lik skor ile aldı. Maçın ardından Real Madrid’in teknik direktörü Ancelotti, milli yıldızımız Arda Güler’in yanına giderek özür diledi.
İspanya Kral Kupası'nın son 16 turu Madrid derbisine sahne oldu. Mücadeleyi 4-2’lik skorla Atletico Madrid aldı. Gözler ise Çağlar ile Arda Güler’deydi. İki milli yıldızımızda maçta sahne alamadı. Real Madrid tarafında ise büyük kriz patlak verdi. Ancelotti Arda Güler’den özür diledi.
MİLLİ FUTBOLCULARIMIZ SAHNEDE SÜRE ALAMADI
Estadio Civitas Metropolitano'da oynanan maçta Atletico'ya galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Sameul Lino, 57. dakikada Alvaro Morata, 100. dakikada Antoine Griezmann ve 119. dakikada Riquelme kaydetti. Real Madrid'in golleri 45+1. dakikada Jan Oblak (kendi kalesine) ve 82. dakikada Joselu'dan geldi.
Real Madrid'de forma giyen milli oyuncu Arda Güler ile Atletico'da oynayan Çağlar Söyüncü maçta süre alamadı.
ANCELOTTİ ARDA GÜLER’DEN ÖZÜR DİLEDİ
Defensacentral'de yer alan habere göre Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, 4-2 yenildikleri Atletico Madrid derbisi sonrası Arda Güler'in yanına giderek ufak bir görüşme yaptı.Genç yeteneğe süre vermediği için özür dileyen İtalyan teknik adam şu sözleri dile getirdi:
"Arda, seni bugün oyuna alamadım, üzgünüm. Pazar günü süre bulacaksın."