Jose Mourinho Portekiz yolcusu! Beklediği teklif geldi

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olan teknik direktör Jose Mourinho, Portekiz yolcusu. Deneyimli teknik adam, sarı lacivertlilerden ayrılması durumunda Dünya Kupası'nda ülkesinin başında olabilir.

Sezon başında Fenerbahçe'nin büyük umutlarla takımın başına getirdiği fakat tüm kulvarlardan bir bir elenen Jose Mourinho, Süper Lig'de de liderin 5 puan gerisinde. Beklentileri karşılayamayan teknik adamın geleceği tartışma konusu olurken, hem yönetimin hem de taraftarın bu konuda ikiye bölündüğü ifade ediliyor.

İstikrardan yana olan ve ünlü teknik adama güvenen kesim 'devam' kararını doğru bulurken, diğer kesim ise değişimin sarı lacivertlilere iyi geleceği kanaatinde. Akşam'ın haberine göre; Portekiz Milli Takımı'nın açık ilgisi bu süreci değiştirebilir.

MİLLİ TAKIMIN İLGİSİ BÜYÜK

İddialara göre; Jose Mourinho 2026 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı'nın başında olmayı çok istiyor. Portekiz Futbol Federasyonu'nun tazminatı karşılayabileceği belirtilmiş, deneyimli hoca da bir gün mutlaka milli takım çalıştıracağını söylemişti.

Öte yandan İspanyol basını, Ancelotti sonrası koltuk için Xabi Alonso'dan sonra Mourinho'nun da adaylardan biri olduğunu bildirdi. Deneyimli teknik adamın akıbeti sezon sonu kesinleşecek.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...