Kara Kartal oley oley! Beşiktaş Avrupa Ligi’nin dişlisi Athletic Bilbao’yu Dolmabahçe’de evire çevire devirdi: 4-1

Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kara Kartal oley oley! Beşiktaş Avrupa Ligi’nin dişlisi Athletic Bilbao’yu Dolmabahçe’de evire çevire devirdi: 4-1
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Siyah beyazlılar Ole Gunnar Solskjaer ile çıktığı ilk maçta futbolu ve kazandığı zaferle taraftarının yüzünü güldürdü. Rashica’nın füzesine Etxebarria karşılık verdi. Sonrasında Rashica’ya ikinci golünün asistini yapan Rafa Silva bir de kendi attı. Son sözü penaltıdan Mario söyledi. Müsabaka 4-1 sona erdi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Ole Gunnar Solskjaer geldi Beşiktaş ışıl ışıl parladı. Sihirli değnek değmişçesine UEFA Avrupa Ligi’nin zirvesinde namağlup duran Athletic Bilbao’ya sahanın her anında her bölgesinde organizasyon dersi verdi Beşiktaş.

İŞTE BEŞİKTAŞ BU!

Sezon başından bu yana dağılmış durumdaki siyah beyazlı oyuncular dün sanki yıllardır birbirlerini tanıyor gibiydi. Saha paylaşımında oldukça başarılı bir Beşiktaş vardı. Rafa Silva, Rashica, Muçi, Gedson, Svensson şiir gibi oynadı âdeta.

MÜTHİŞ PLASE

Rashica 16. dakikada harika bir plase vuruşla fileleri havalandırırken, Rafa Silva da asistiyle golde önemli rol oynadı. Beşiktaş ilk yarıyı pozisyon vermeden önde bitirmek üzereyken Etxebarria’nın golüyle soyunma odasına eşitlikle girildi. Beşiktaş ikinci yarıya ön alanda baskıyla başladı. Önce İmmobile ardından Rafa Silva üst üste iki müsait pozisyonda topu ağlara gönderemedi. Bütün hatlarıyla Bilbao’yu ezen bir Beşiktaş vardı sahada.

UMUTLAR YEŞERDİ

Şiir gibi oynayan Beşiktaş’ın golleri yağmur gibi geldi. Rashica’nın ardından Rafa Silva fileleri havalandırdı. Joao Mario 90+1’de kazanılan penaltıyı da gole çevirince Dolmabahçe’de oynanan Avrupa maçlarındaki en etkileyici skorlardan birine imza atıldı. Siyah beyazlılar özellikle geçiş hücumlarından mükemmel örnekler verdiği, taraftarının gözlerinin pasını sildiği maçta güçlü rakibini de sahadan silerken, hem Avrupa hedefi hem de sezonun geri kalanı için büyük umut verdi. 

Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...