Merih Demiral'dan UEFA soruşturmasına cevap

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Merih Demiral'dan UEFA soruşturmasına cevap
A Milli Takım, Merih Demiral, Uefa, Haber

Spor Haberleri

UEFA, Avusturya karşısında attığı gol sonrası bozkurt selamı yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlatmıştı. Türk futbolcu gündem olan paylaşım sonrası sosyal medyadan cevap verdi.

Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale kalan A Milli Takım'da Merih Demiral'in sol sevinci sonrası yaptığı bozkurt selamı gündem olmuştu.

UEFA, yaşanan olaydan dolayı soruşturma açıldığını açıklamıştı.

Merih Demiral'den UEFA soruşturmasına cevap - 1. Resim

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demiral, gollerinden kesitler paylaştı ve "Günaydın Türkiye'm. Ne Mutlu Türküm Diyene" ifadesini kullandı.

MERİH DEMİRAL'IN PAYLAŞIMI:

Merih Demiral'den UEFA soruşturmasına cevap - 2. Resim

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Recep Sadık 4 Temmuz 2024 07:30

Merih kardeşimiz Sevincini Bozkurt işareti yaparak belirtiyor... Diger yabancı futbolcu arkadaşlar sevinclerini haç işareti yaparak kutluyor onlara ses yok.. Yani onlarda yapmasın demiyorum ama bırakın herkez nasıl sevinirse sevinsin.. İkilik ayırım yapmayın ozaman çifte standart da son.... Burda bari insanları şubu diye ayırmayın kardeşim....

Sonraki Haber Yükleniyor...