Montella'dan Portekiz maçı sonrası şaşırtan açıklama! 'İlk düşman hoca oluyor'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Montella'dan Portekiz maçı sonrası şaşırtan açıklama! 'İlk düşman hoca oluyor'

Spor Haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-0 mağlup olduğumuz Portekiz maçının ardından konuştu. Montella, "Milli takım hocasıyken bir şeylere karar verdiğinizde ve bu olumsuz sonuçlandığında ilk düşman hoca oluyor." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım, EURO 2024’te F Grubu’nda Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalar yaptı. Montella şu ifadeleri kullandı:

FENA OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUM

"Fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum. Bu seviyelerde bu rakiplere karşı ilk dakikalarda golü bulmazsanız her şey daha zor oluyor. İlk golden sonra tam toparladık derken böyle oldu. Daha sonra toparlamaya çalıştık."

İLK DÜŞMAN HOCA OLUYOR

"3 kalecimiz de çok iyi. Altay; İtalya, Galler ve Almanya maçlarında çok iyiydi. Biz bu sabah sakatlıkla uyandık, bu yüzden böyle bir karar aldık. Milli takım hocasıyken bir şeylere karar verdiğinizde ve bu olumsuz sonuçlandığında ilk düşman hoca oluyor. Bunun farkındayım."

ARDA KONUSUNDA ÇOK ÜZGÜNÜM

"İsmail büyük bir sakatlıktan geliyor. Hazır değil derken 90 dakika çıkarmaya hazır değil. Bu yüzden zaman verdik. Arda konusunda çok üzgünüm, hakikaten yorgundu ve sakatlık riski mevcuttu. Oyuna almasam mı diye düşündüm. Belki bir gol atarız düşüncesi oyuna almama sebep oldu."

"Yolumuz daha uzun. Birbirimize güveniyoruz. Devam!"

"ARDA VE DİĞER OYUNCULARLA İLETİŞİMİMİZ MUAZZAM"

Montella basın toplantısında ilk 11'deki oyuncu tercihlerine açıklık getirdi. Oyuncularıyla arasında sıkıntı olmadığını dile getiren Montella, "Bütün futbolcularla ilişkilerimiz muazzam seviyede, Arda ve diğerleriyle de öyle. Art niyetli spekülasyonlara fırsat vermemeliyiz. Bazı istişareler yapılarak kararlar alınıyor. Rakiplerimizden daha fazla puana sahip olduğumuz için takımımızı ona göre hazırlayacağız." ifadelerine yer verdi.

YUSUF YAZICI YERİNE NEDEN SEMİH KILIÇSOY'U ALMADI?

Yusuf Yazıcı yerine Semih Kılıçsoy'u neden oyuna almadığı sorulan Montella, "Forvet hattından orta sahaya gelebilecek oyunculardan yana tercihimizi kullandık. Orkun bunlardan biriydi diğeri de Yusuf Yazıcı. Semih, Cenk ve Bertuğ farklı karakterde oyuncular. Bu taktiksel bir değişiklikti." şeklinde cevap verdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...