Mourinho derbide zaferi getirecek formülü belirledi: Kanatlar vuracak!

Galatasaray’ın bütün maçlarını analiz eden Portekizli teknik adam derbi planını hazırladı. Sarı lacivertliler, rakibin dengesini Tadic ve Maximin’in hücumlarıyla bozarak dev maçtan zaferle çıkmak istiyor.
EMİN ULUÇ'UN HABERİ- Türkiye’deki ilk derbisinden zaferle ayrılarak şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etmek isteyen Jose Mourinho, Galatasaray’ı ezberledi.
Zaafı tespit etti
Ekibiyle birlikte sarı kırmızılıların bu sezon oynadığı bütün maçların detaylı analizi yapan Portekizli, cumartesi günü Kadıköy’de zaferi getirecek planı belirledi. Galatasaray’ın zayıf karnını bekler olarak gören Mourinho, Tadic ve Maximin ikilisiyle bu zaafın üzerine giderek rakibin dengesini bozmayı planlıyor. Oyuncularından topu kanatlara taşımalarını isteyen Mou, Maximin ve Tadic’le de özel olarak görüşerek beklentilerini anlattı.
TADİC'E ÖZGÜRLÜK
Kasımpaşa maçında attığı gol ve kazandırdığı penaltıyla galibiyetin mimarı olan Maximin’in hızına ve dripling yeteneğine güvenen Jose Mourinho, Fransız yıldıza gereksiz çalımdan kaçınıp direkt kaleye yönelmesi talimatı verirken, Dusan Tadic’i ise daha serbest oynatma kararı aldı. Sırp yıldız pozisyonların gelişimine göre orta sahaya gelebilecek, böylece hem markajdan kaçma imkanı bulacak hem de pas trafiğini yönetecek. Derbi kadrosunu büyük ölçüde belirleyen Mourinho’nun nihai on biri ise son antrenmanda kesinleştirmesi bekleniyor.
FETHİ PEKİN: GALATASARAY'I ŞİKAYET ETTİK
Fenerbahçe’nin hukuktan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fethi Pekin, Galatasaray’ı Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı (Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı), SPK, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Bankalar Birliği ve TFF’ye resmî olarak şikâyet ettiklerini duyurdu. Pekin, kamuoyunda iddia edilen oyuncuların maaşlarını düşük gösterilmesi, maç biletlerinin karaborsa üzerinden satışı ve illegal bir bahis şirketinin forma sponsoru olmasıyla ilgili olarak resmî başvuruda bulunduklarını açıkladı.