samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Nihat Kahveci kimsenin konuşmadığı o isme övgüler dizdi! "Kariyerinin belki de en iyi maçını oynadı"

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'nin Anderlecht'i evinde 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından maça dair değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Nihat Kahveci, sarı lacivertli takım hakkında övgü dolu sözler söyledi ve bir futbolcuya özellikle dikkat çekti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında evinde Belçika ekibi Anderlecht'i konuk etti. Sarı lacivertli temsilcimiz karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından konuşan futbol yorumcusu Nihat Kahveci, sarı lacivertli takımın oyununu övdü.

"BU SEZON İZLEDİĞİM EN İYİ FENERBAHÇE"

Kontraspor YouTube kanalında konuşan Kahveci, "Fenerbahçe - Anderlecht maçı vardı değil mi? Anderlecht gelmedi mi, ülkesinde mi kaldı! Bir gram abartmıyorum; bu sezon izlediğim en iyi Fenerbahçe'ydi. İşin defansında, ofansında... Kötü oynayan yok. Szymanski muhteşem oynadı. Amrabat stoper olduktan sonra Fred kendine geldi. Yusuf... O nasıl bir klas oyuncu, o nasıl temiz bir ayak. İki tane topu da direkten döndü" dedi.

"KOSTİC KARİYERİNİN EN İYİ MAÇINI OYNADI"

Nihat Kahveci, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Kostic dakikada üç orta kesiyor, yetişemiyorum, yazamıyorum. Bir de nokta atışı kesiyor. Kariyerinin belki de en iyi maçını oynadı. Skriniar geride görevini yaptı. Kalede İrfan Can'a helal olsun. Dzeko'yu artık her maç övmekten yoruldum.

Mourinho sahanın kenarında 1-0'ken, 2-0'ken, 3-0'ken işin içinde. İşte bu Mourinho. İşte bu Mourinho'nun Fenerbahçe'si. Tam bu dönemde lazımdı. Bugün gerçekten üstatlığını gösterdi. Yusuf'la İrfan'ı inanılmaz kazandı ve monte etti takıma. Livakovic aranmıyor.

"BEN, BU FENERBAHÇE'Yİ ALKIŞLARIM"

Ben bu Fenerbahçe'yi alkışlarım. Oyunun genelini iyi yönetti. 'Dengeli oyun' dedi, sahada dengeli oyun gördük. İlk golden sonra ister istemez Anderlecht de pas yapan takım, topa sahip oldu. O bölümde biraz topu verdi Fenerbahçe. Ama Dzeko'nun golünden sonra, En Nesyri'nin golünden sonra taraftar da şenlendi. Çok keyif aldım.

En Nesyri kafayla penaltı attı. Çekiç gibi vurdu. Böyle bir gol olamaz! Kaleci şok oldu. Bu penaltı gerisinden kafayla vurulan bir şey, altpas falan değil. Şu an dünya üzerinde düşünüyorum bu tarz kafa golleri atmak kolay mı? Zor. Onun dışında En Nesyri'yi oyunun içinde göremiyorsun ama adam olması gerekeni, yapması gerekeni yapıyor. Bu golü kolay kolay her forvet atamaz."

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...