Nihat Kahveci'den VAR hakkında flaş açıklama: "Göz doktoru lazım"

Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nihat Kahveci'den VAR hakkında flaş açıklama: "Göz doktoru lazım"
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş kendi evinde Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Nihat Kahveci, "VAR odasına göz doktoru lazım" diyerek hakemleri eleştirdi.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş, kendi evinde Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların gollerini Rafa Silva ve Arseniy Batagov (kendi kalesine) kaydetti. Karşılaşma sonrasında yorumcu Nihat Kahveci, Kontra Spor'da Beşiktaş ve Trabzonspor'un performansını değerlendirdi.


Nihat Kahveci'den VAR hakkında flaş açıklama:

"Bizde VAR yok, yüzde 100 penaltı denilen penaltıda VAR onaylıyor hakemin kararını. Şaka ya, benim aklım almıyor. Eskiden hakemler anlık olarak düdük çalıyordu. Şu anki hakemler gördüğünü veremiyor. VAR odasına psikolog, göz doktoru gerçekten lazım" 


Nihat Kahveci'den VAR hakkında flaş açıklama:

"Genelde Beşiktaş-Trabzonspor maçları çok kaoslu bir şey olmaz. Lig yarışında da iki takım değil. Daha iyi bir tempo bekliyordum ama iki takımın da oyuncu profilleri bu oyunu vaat ediyordu. Ernest Muçi oyunda olsaydı biraz tempo olabilirdi, Trabzonspor'da ise Danylo Sikan maçın temposunu artırdı."


Nihat Kahveci'den VAR hakkında flaş açıklama:

"Trabzonspor rakip kaleye gidemiyor. İkinci yarı 75. dakikaya kadar Mert Günok'u görmedik. Trabzonspor böyle olabilir mi, hele ki Şenol Güneş bu takımın teknik direktörüyken" 

Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...