Saint-Maximin'in yeri hızlı doldu! Fenerbahçe atağa kalktı

- Güncelleme:
Saint-Maximin'in yeri hızlı doldu! Fenerbahçe atağa kalktı
Spor Haberleri

Sarı-lacivertli kulüple yollarını ayıran Saint-Maximin'in Napoli ile anlaştı ve bugün kulüpten ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe, Suudi Arabistan'dan kiraladığı kanat oyuncusunun yerini doldurmak için harekete geçti. 20 yaşındaki Senegalli futbolcu ile görüşmeler baladı.

SPOR SERVİSİ - Fenerbahçe, Napoli'yle anlaşan Saint-Maximin'in yerini Slavia Prag'dan 20 yaşındaki genç futbolcu ile doldurmayı planlıyor.


Saint-Maximin'in yeri hızlı doldu! Fenerbahçe atağa kalktı - 1. Resim

Slavia Prag forması giyen El Hadji Malick Diouf'u kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan sarı-lacivertli yöneticilerin rakibi birden fazla.


Saint-Maximin'in yeri hızlı doldu! Fenerbahçe atağa kalktı - 2. Resim

Genç futbolcu ile ilgilenen en ciddi rakip ise Premier Lig'den Liverpool. Kırmızı-beyazlı kulüp genç futbolcu için 14,5 milyon sterlinlik teklif hazırladığı ve kulübe sözlü olarak iletti.


Saint-Maximin'in yeri hızlı doldu! Fenerbahçe atağa kalktı - 3. Resim

Ayrıca genç futbolcu için Premier Lig ekiplerinden Chelsea ve Brighton & Hove Albion'un da ilgilendiği söyleniyor. 


Saint-Maximin'in yeri hızlı doldu! Fenerbahçe atağa kalktı - 4. Resim

Diouf'un fazla talibi olması nedeniyle sarı-lacivertliler işi bir an önce bitirmeye gayret ediyor. 


Saint-Maximin'in yeri hızlı doldu! Fenerbahçe atağa kalktı - 5. Resim

Diouf bu sezon Slavia Prag ile 30 maçta 6 gol, 3 asistlik katkı sağladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...