Sergen Yalçın'dan kalan 6 hafta için flaş tahmin! Bunları ilk kez söyledi
Süper Lig'de kalan 6 haftaya dair flaş bir tahminde bulunan Sergen Yalçın, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkına değindi, aklındaki senaryoyu açıkladı.
Süper Lig'de 32'nci hafta sona erdi, şampiyonun belirlenmesine bir adım daha yaklaşıldı. Lider Galatasaray ile ikinci sıradaki Fenerbahçe arasındaki puan farkı 5'e yükselirken, Sergen Yalçın'dan kalan 6 hafta için çarpıcı bir tahmin geldi.
"HİÇBİR FENERBAHÇELİNİN..."
KAFA Sports YouTube kanalında konuşan Yalçın, "Kayserispor maçı sonrası Fenerbahçe camiasının 'Acaba olur muyuz?' diye bir soru işareti kafasında vardı. Maçtan sonra artık hiçbir Fenerbahçelinin bu sezonla ilgili herhangi bir beklentisinin olduğunu düşünmüyorum" dedi.
"HERKES ÜMİDİNİ KESMİŞ DURUMDA"
"Puan farkının da açılacağını düşünüyorum" diyen Yalçın, şu ifadeler kullandı:
"Oyuncular da artık şampiyonluktan ümidi kesmiş durumda, taraftar, yönetim, başkan ve teknik direktör de ümidini kesmiş durumda. Sen keserek rakibini de 2-3 kat güçlendirdin şu anda.
Galatasaray taraftarı da 'Acaba buradan şampiyonluğu verir miyiz?' diye düşünürken artık onlarda acaba yok. Artık onlar da, 'Geçmiş olsun. Artık bu iş bitti, farkı daha da açarız' diyorlar."