Süper Lig hakemleri gizli teste girdi! Erkan Özdamar testi yine geçemedi

MHK, Süper Lig hakemlerini dün Riva'da gizli bir atletik teste tabi tuttu. Belçikalı danışman Prof. Dr. Werner Helsen’in katılmadığı testi Cem Satman'ın gerçekleştirdiği belirtilirken Süper Lig hakemi Erkan Özdamar testi yine geçemedi
Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig hakemlerine salı günü Riva'da gizli bir atletik test yapıldı. Belçikalı danışman Prof. Dr. Werner Helsen’in yer almadığı koşuya Cem Satman nezaret etti.
Trendyol Süper Lig'de son iki hafta üst üste maç yöneten Erkan Özdamar, gerçekleştirilen testi geçemedi. Bir önceki koşu testini de başarısızlıkla sonuçlandıran Erkan Özdamar'ın kurallar gereği klasman düşürülmesi gerektiği belirtildi.
Sözcü'nün haberine göre, Volkan Bayarslan, Yaşar Kemal Uğurlu, Kürşat Filiz ve Sarper Barış Saka raporlu oldukları için teste girmedi. Bu isimler mazeret bildirip haftaya koşmak istediklerini belirtti.
Yaşar Kemal Uğurlu geçen sezon da raporlu olduğu için hiç koşmadan maç yönetti. Yönetmeliklere göre, iki koşuda başarısız olan hakem klasman düşüyor. Bu nedenle Uğurlu’nun uzun süreli mazeret bildirmesi ya da hakemliği dondurması gerekiyor.