Tolga Zengin "Sen ne yaptın" diyerek ağladığı Beşiktaş transfer sürecini anlattı!

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Tolga Zengin "Sen ne yaptın" diyerek ağladığı Beşiktaş transfer sürecini anlattı!
Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor'un ve Beşiktaş'ın unutulmaz kalecilerinden Tolga Zengin, siyah-beyazlı takıma transfer sürecini anlatarak "Beşiktaş'ta eşofmanları giydim, boy aynasına baktım ve 'Sen ne yaptın?' diyerek ağladım. Ama Beşiktaş'a da ahde vefam var. Trabzonsporluyum ve oğlum da Trabzonsporlu" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Şubat Ayı Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri" kapsamında, Trabzonspor'un efsane kalecilerinden Tolga Zengin, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşiye konuk oldu. Moderatörlüğünü Hakan Yoloğlu'nun yaptığı etkinliğe davetliler ve öğrenciler katıldı.


"FUTBOLA SOKAKTA BAŞLADIM"

Futbola İdmanocağı Kulübü'nde başladığını belirten Tolga Zengin, "Aslında hepimiz sokakta başladık. Babam çok istemezdi ama rahmetli annem desteklerdi. Babamdan gizli idmanlara gittim. Yavuz Selim Sahası bir kültürdü. Sonrasında rahmetli Özkan Sümer beni Trabzonspor altyapısına aldı ve maceram böyle başladı. A takıma yükseldim, Beşiktaş'a transfer oldum ve 2019'da futbolu bıraktım" diye konuştu.

Tolga Zengin "Sen ne yaptın diyerek" diyerek ağladığı Beşiktaş transfer sürecini anlattı! - 1. Resim

"ONUR'UN EMEKLERİNİ UNUTMAMAK GEREK"

Eski takım arkadaşı Onur Kıvrak ile ilgili konuşan Zengin, "Onur ile hep saygılıydık. Baktığımda geç kalacaksa arayıp uyandırırdım. O Trabzonspor'a çok emek verdi, bunları unutmamak gerek" ifadelerini kullandı.

"BENİ BAŞKAN GÖNDERDİ"

Trabzonspor'dan ayrılma süreciyle ilgili de konuşan Zengin, "Bu kararı ben almadım. Annem burada tedavi görüyordu, gitmek gibi bir düşüncem yoktu. Başkan gönderdi. Beşiktaş'a gidince de 'Annesi için gitti' dediler ama ayrılığımın annemle ilgisi yoktu" cümlelerine yer verdi.


Tolga Zengin "Sen ne yaptın diyerek" diyerek ağladığı Beşiktaş transfer sürecini anlattı! - 2. Resim

"TRABZONSPOR EŞOFMANI HARİÇ ÜSTÜME BAŞKA EŞOFMAN GİYMEDİM"

Beşiktaş'a transfer sürecini anlatan Zengin, "Beşiktaş'ta eşofmanları giydim, boy aynasına baktım ve 'Sen ne yaptın?' diyerek ağladım. Ama Beşiktaş'a da ahde vefam var. Trabzonsporluyum ve oğlum da Trabzonsporlu" dedi.

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...