Trabzonspor'dan Denis Draguş açıklaması! Galatasaray maçında sakatlanmıştı...

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Trabzonspor'dan Denis Draguş açıklaması! Galatasaray maçında sakatlanmıştı...
Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor'un Rumen forveti Denis Draguş'un sağ diz dış yan bağında zorlanma ve ödem tespit edildiği açıklandı.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Rumen futbolcu Denis Draguş’un sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 16. haftasında Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanan futbolcumuz Denis Draguş’un yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ diz dış yan bağında zorlanma ve ödem tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanılmıştır" denildi.

 

İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...