Türkiye - Avusturya maçının adamı Merih Demiral seçildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Türkiye - Avusturya maçının adamı Merih Demiral seçildi
A Milli Takım, Merih Demiral, Avrupa Şampiyonası, Haber

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

UEFA, Türkiye-Avusturya maçının adamı olarak 2 gol atan Merih Demiral'ı seçti. Merih Demiral attığı 2 gol ve savunmada yaptığı kritik müdahalelerle maça damga vurdu.

A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası son 16 mücadelesinde Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Milli Takım'da savunma oyuncusu Merih Demiral attığı 2 golle galibiyette başrol oynadı.

MAÇIN ADAMI BELLİ OLDU

Merih Demiral'ın muhteşem performansını UEFA'da onurlandırdı. UEFA, maçın ardından verilen 'Maçın adamı' ödülünü Merih Demiral'a verdi.

Türkiye - Avusturya maçının adamı Merih Demiral seçildi - 1. Resim

EN ERKEN GOLÜ ATTI

Merih Demiral'ın 57.saniyede attığı gol Türkiye'nin turnuvalarda kaydettiği en erken gol oldu. Merih Demiral'ın golü Avrupa Şampiyonası tarihinde atılmış en erken ikinci gol oldu.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Merih Demiral maçın ardından yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Ne Mutlu Türk'üm Diyene! Taraftarımız inanılmaz bir atmosfer yaşattı. Çok gururluyum Türk olduğum için. Bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...