Vincenzo Montella'dan maç sonu açıklama: "Hiçbir şey bitmedi"

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan galibiyetinin ardından konuştu.
UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında A Milli Futbol Takımı, sahasında Macaristan'ı 3-1 mağlup etti. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, alınan galibiyeti değerlendirdi.
"Çok iyi başladık. Golden sonra mesafeleri açtık ve rakibe kontratak verdik. Oyunculara, 'Müthiş başladık, geri dönmeliyiz' dedim. İstediğimiz skoru aldık ama hiçbir şey bitmedi. Bugün 2 tane yeni Milli Takım forması giyen oyuncumuz Deniz, Can ve Oğuz vardı. Genç futbolcularımız üstün performans göstermeye devam ediyor. Gerçekten oynatabilmek çok önemli. Hepsinin potansiyeli çok yüksek. Deniz ilk kez oynadı, büyük potansiyeli var. Oğuz Aydın çok iyi performans gösterdi. Dengeli olmamız gerekiyor. İkinci maç var. Deniz genç yetenek daha gelişmesi gerekiyor. Müthiş bir fiziğe sahip, kullanmasını öğrenmesi gerekiyor. Daha birkaç günümüz var. Arda özel bir futbolcu, karar vereceğiz."
GENÇLER BİR HARİKA
Vincenzo Montella, Macaristan karşısında çok güzel bir galibiyete imza attıklarını söyledi. İtalyan teknik adam “Müthiş bir savaş vardı sahada. Macaristan’ın yüksek seviyeye alışık olduğunu hepimiz gördük. Beni çok mutlu eden şey, daha fazla şut çekip daha fazla gol atmamızdı. İki genç oyuncumuz ilk defa sahadaydı. Performansları beni çok memnun etti. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.
ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKALIM
Statta taraftarın harika bir atmosfer oluşturduğunu söyleyen Montella “Özellikle bir pankart vardı beni mutlu eden; “Millî takım kulüplerden üstündür!” Bu ruhu devam ettirmemiz gerekiyor. Takım içi rekabeti yükseltmeye çalışıyorum. Formalarına bakmaksızın en iyilerini seçiyorum. Henüz bir şey başarmadık. Tek düşüncemiz pazar günkü rövanştan da alnımızın akıyla çıkmak” ifadelerini kullandı.