Yağız Sabuncuoğlu aldığı tehditleri açıkladı! 'Fonlanıyor' iddiaları hakkında konuştu
Yağız Sabuncoğlu, katıldığı programda spor kulüplerinden aldığı tehditleri açıkladı, "Sadece menajerlerden değil spor kulüplerinden de tehdit alıyorum" dedi. "Sports Digitale fonlanıyor" iddialarına cevap verdi. İşte Sabuncoğlu'nun açıklamaları.
Sports Digitale'in Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncoğlu, YouTube'da Rafine TV'ye konuk oldu. Kariyeri ve geçmişi hakkında açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, aldığı tehditleri açıkladı.
Fanatizm hakkında açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, "Tehdit aldın mı?" sorusu üzerine "Mesajlar, haber gönderen, arayan" kişilerin olduğunu açıkladı.
"Kulüplerden herhangi bir istekte bulunan oldu mu?" sorusu üzerine, "Hep söylerim, kulüplere çok yakın olmayacaksın çok da uzak olmayacaksın. Güneş muamelesi yaparım. Çok yaklaşırsan yanarsın, uzaklaşırsan da bronza dönersin. 'Ya Yağızım bunu da yazmayı ver' gibi muhabbetlere girmek istemiyorum." dedi.
Sosyal medyadan paylaştığı Galatasaray haberlerine 'Çalım' eleştirilerde bulunan kişiler için, "Ben itibarımı hiç zedeler miyim, inanamıyorum mesela, Fenerbahçe alacak bir oyuncuyu 'Çalım' gibi göstermek için Galatasaray'a yazdı. Bu nasıl bir motivasyon olabilir ki? Günün sonunda haberim yalan çıkacak ve insanlar beni haberim ile değerlendirecek." ifadelerini kullandı.
Sports Digitale'in fonlanması iddialarına açıklık getiren Yağız Sabuncoğlu, "Ben ilk Sports Digitale anlaştığım zaman 'Fener Digitale' diyorlardı, şimdi ise çok farklı şeyler yazıyorlar. Farklı kulüpler fonluyor diyorlar." açıklamasını yaptı.