GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
20 Kasım 2022 - 08:49

Milliler Çekya'yı da devirdi! Bizi izlemeye devam edin

EURO 2024 elemelerine hazırlanan ay yıldızlı ekibimiz hem aldığı skor hem de futboluyla umut saçtı. Enes Ünal’ın golüyle öne geçen takımımıza Cerny karşılık verdi. Kaptan Hakan Çalhanoğlu galibiyeti getirdi
Spor - Spor
20 Kasım 2022 - 08:31

Tarih yazarı Valencia

Ülkesi Ekvador’la Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan 33 yaşındaki yıldız, sarı lacivertli takımda Pierre van Hoojdonk ve Rıdvan Dilmen’i yakaladı.
Spor - Spor
20 Kasım 2022 - 08:23

Galatasaray zor fikstürü tersine çevirdi

Süper Lig’de oynadığı 13 maçın 8’ini dış sahada oynayan sarı kırmızılılar topladığı 17 puanla zirve yarışında yer aldı. Cimbom, Dünya Kupası arası sonrası 13 maçlık periyodun 8’ini içeride oynayacak.
Spor - Spor
20 Kasım 2022 - 08:19

Beşiktaş'ın Masuaku ile ilgili planı belli oldu: Üç maç kredi

Ocak ayı transfer dönemine kadar üç maça çıkacak olan Kongolu oyuncu, Şenol Güneş’in gözüne giremezse West Ham’a dönecek.
 - Messi & Ronaldo kafa kafaya verdi! Ezeli rakipler aynı anda aynı paylaşımı yaptı
20 Kasım 2022 - 00:03

Messi & Ronaldo kafa kafaya verdi! Ezeli rakipler aynı anda aynı paylaşımı yaptı

Futbolun iki büyük yıldızı ve ezeli rakibi Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi 2022 Dünya Kupası'na saatler kala sürpriz Instagram paylaşımıyla gündemde. İkili, Instagram hesaplarından aynı anda ünlü çanta markası Louis Vitton'un reklamını paylaştı. Ronaldo geçtiğimiz günlerde verdiği olay röportajında "Futbol artık eskisi gibi değil, bir iş koluna dönüştü" demişti.
 - Jorge Jesus'tan Stefan Kuntz'a maç öncesi özel Arda Güler ricası
19 Kasım 2022 - 23:48

Jorge Jesus'tan Stefan Kuntz'a maç öncesi özel Arda Güler ricası

Fenerbahçe'de daha çok süre alması istenen ancak Jorge Jesus tarafından "Fizik olarak henüz yeterli" değil dediği Arda Güler, A Milli Takım'daki ilk maçında da "koruma" altına alındı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Arda Güler'i Jesus ricası nedeniyle az oynattığını açıkladı.
 - Çekya Teknik Direktör Jaroslav Silhavy A Milli Takım'a hayran kaldı
19 Kasım 2022 - 22:53

Çekya Teknik Direktör Jaroslav Silhavy A Milli Takım'a hayran kaldı

A Milli Takım üst üste İskoçya ve Çekya galibiyetleriyle gerçek gücünü gösterdi. Ay-Yıldızlılar'ın oynadığı futbol ve kadro kalitesi Çekler'in hocasının da gözünden kaçmadı. Hazırlık maçında Gaziantep’te Türkiye’ye 2-1 mağlup olan Çekya'da Teknik Direktör Jaroslav Silhavy, maçın ardından, "Türkiye Milli Takımı harika bir takım" dedi.
 - Katar'dan sahte taraftar iddialarına cevap! "Katarlıları küçük düşürme girişimi"
19 Kasım 2022 - 22:42

Katar'dan sahte taraftar iddialarına cevap! "Katarlıları küçük düşürme girişimi"

İlk kez Arap dünyasında bir ülkede düzenlenecek futbolun milli takımlar düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda sahte taraftarların yer alacağı bir süredir konuşuluyor. Dünya Kupası'nın hazırlık sürecinde 220 milyar dolara yakın para harcadığı tahmin edilen Katar'ın, turnuvaya yeterli ilginin gösterilmemesi nedeniyle para ve bilet karşılığında Avrupa kıtası da dahil birçok ülkeden taraftar "kiraladığı" öne sürülmüştü.
 - İskoçya'dan sonra Çekya'yı da devirdik
19 Kasım 2022 - 21:48

Çek bir EURO 2024! A Milli Takım İskoçya'dan sonra Çekya'yı da 2-1 mağlup etti

A Milli Takım özel maçta Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Yıllar sonra Gaziantep'te maça çıkan Ay-Yıldızlılar'a galibiyeti getiren golleri Enes Ünal ile Hakan Çalhanoğlu attı. Arda Güler ise 68'de oyuna girip 17 yaşında A Milli oldu. İskoçya'dan sonra Çekya'yı da mağlup eden teknik direktör Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Takım, EURO 2024 elemeleri öncesi moral depoladı.
 - Türk polis görev gücü, 2022 Dünya Kupası'na hazır
19 Kasım 2022 - 21:24

Türk polis görev gücü, 2022 Dünya Kupası'na hazır

Katar 2022'de asayiş Türk polisinden sorulacak... Yarın akşam Katar -, Ekvador maçıyla başlayacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası öncesi Emniyet Genel Müdürlüğü'nden "Türk Polis Görev Gücü, 2022 FIFA Dünya Kupası'na hazır..." paylaşımı geldi.
 - 30 bin kişi Arda Güler diye bağırdı, Stefan Kuntz 17'lik yıldızı oyuna aldı
19 Kasım 2022 - 20:56

30 bin kişi Arda Güler diye bağırdı, Stefan Kuntz 17'lik yıldızı oyuna aldı

Türk futbolunun geleceği Arda Güler, tıpkı Fenerbahçe maçlarında olduğu gibi A Milli Takım'ın Çekya maçında da tribünün isteğiyle oyuna girdi. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 68'de oyuna soktuğu 17'lik yıldızı A Milli yapan isim olarak tarihe geçti!
 - Cüneyt Çakır milli maçta jübile yaptı
19 Kasım 2022 - 19:46

Cüneyt Çakır milli maçta jübile yaptı

A Milli Takım'ın Çekya ile Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynadığı özel maçın ilk 5 dakikasını UEFA'nın özel izniyle yöneten Cüneyt Çakır, Türk hakemlik tarihinde de bir ilke imza attı. Türkiye'nin en kariyerli hakemi konumundaki Çakır duygusal anlar yaşadı.
 - Mohamed Salah milli maçtan sonra elini uzatan kadın görevlinin elini sıkmadı
19 Kasım 2022 - 18:30

Mohamed Salah milli maçtan sonra elini uzatan kadın görevlinin elini sıkmadı

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, milli maçtan sonra düzenlenen seremoni öncesi elini uzatan kadın görevlinin elini sıkmadı. Eli havada kalan kadının mimikleri kameraya yansıdı, video sosyal medyada viral oldu. Noel gecesi eşi ve çocuklarıyla birlikte çamağaçlı fotoğraf paylaşan Salah'ın bu hareketi neden yaptığı bilinmiyor.
 - Adanaspor'dan evinde 3 maçlık galibiyet serisi! Altınordu'yu yıkan gol 90+4'te Aaron Leya'dan geldi
19 Kasım 2022 - 18:14

Adanaspor'dan evinde 3 maçlık galibiyet serisi! Altınordu'yu yıkan gol 90+4'te Aaron Leya'dan geldi

Futbola verilen 2022 Dünya Kupası arasına rağmen Spor Toto 1. Lig'de mücadele devam ediyor. 14. haftanın sonucu merak edilen maçında Adanaspor Altınordu'yu 2-1 mağlup etti. 90+4'te galibiyet golünü bulan Adanaspor evindeki son 3 maçını kazanarak puanını 17 yaptı. Mağlubiyet serisi 4 maça çıkan Altınordu ise 12 puanda kaldı.
 - A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Arnavutluk ve Slovenya maçları için 16 kişilik kadrosu açıklandı
19 Kasım 2022 - 18:06

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Arnavutluk ve Slovenya maçları için 16 kişilik kadrosu açıklandı

FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Arnavutluk ve Slovenya ile oynayacağı karşılaşmaların 16 kişilik kadrosu açıklandı.
SPOR - SPOR
19 Kasım 2022 - 16:59

FIFA Başkanı Infantino Katar eleştirileri için ‘saf ırkçılık’ dedi

FIFA Başkanı Gianni Infantino, 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'a yönelik gelen eleştirilere tepki gösterdi. “Ahlaki dersler vermeden önce dünya çapında 3 bin yıldır yaptıklarımız ve önümüzdeki 3 bin yılda yapacaklarımız için özür dilemeliyiz” diyen Infantino, “Bu tek taraflı ahlaki ders, sadece ikiyüzlülüktür” diye konuştu. FIFA Başkanı, Katar'da sahte taraftarlar olduğu yönündeki iddiaları da "saf ırkçılık" olarak nitelendirdi. Öte yandan alkol yasağına yönelik eleştirilere de değinen Infantino, “Şahsen günde 3 saat alkol içemezseniz hayatta kalacağınızı düşünüyorum" dedi.
SPOR - SPOR
19 Kasım 2022 - 10:33

'Türk Lionel Messi' başlığıyla duyurdular! Arda Güler'e Premier Lig'den iki talip

Başarılı performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen ve Türk futbolunun geleceğinde önemli yer etmesi beklenen Fenerbahçe'nin genç ismi Arda Güler, Avrupa kulüplerinin radarında. Hem Süper Lig'de hem de Avrupa arenasında kısa süre alsa da bu süre içerisinde oyuna direkt etki eden ve katkı yapan Güler için 'Türk Lionel Messi' başlığını kullanan İngiliz basını, Premier Lig'in iki dev kulübünün Güler için devrede olduğunu yazdı.
Spor - Spor
19 Kasım 2022 - 05:37

Beşiktaş'ta Weghorst paniği

Dünya Kupası’ndaki performansı 30 yaşındaki golcünün geleceğini belirleyecek. Burnley geri çağırma maddesini kullanmayı planlıyor.
SPOR - SPOR
19 Kasım 2022 - 05:27

Cüneyt Çakır: Hayallerimi gerçekleştirdim

A Millî Takım’ın Çekya ile G.Antep’te oynayacağı maçta jübilesini yapacak olan Çakır “En büyük hayalim Dünya Kupası’nda maç yönetmekti. Bunu başardım. Hakem jübilesi dünyada görülmemiş bir şey. Bu da bana nasip oldu” dedi.
SPOR - SPOR
19 Kasım 2022 - 05:16

Adnan Polat içini döktü: Yaptığım stada 11 sene sonra gittim

Genel kurulda ibra edilmeyen ve küskün ayrılan Polat “İdari ibrasızlık camiayı ikiye bölüyor. Özbek’ten çağrı geldi, kendi yaptığım stada 11 yıl sonra gittim” diye konuştu
SPOR - SPOR
18 Kasım 2022 - 23:39

Fenerbahçe Panathinaikos'u farklı yendi

EuroLeague 8. haftasında sahasında Panathinaikos'u ağırlayan Fenerbahçe, rakibine fark atarak 7. galibiyetine ulaştı.
Başa Dön