Renault’dan iki yeni SUV atağı! Artık Türkiye'deler

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Renault’dan iki yeni SUV atağı! Artık Türkiye'deler
T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tüm dünyada popülerliği artan SUV sınıfında Renault Türkiye önemli bir model atağı gerçekleştirdi.

Giriş seviyesi olarak tabir edilen B SUV segmentinde yeni Captur modelini tanıtılan marka, büyük ve lüks-orta sınıf olarak konumlandırılan D SUV segmentinde ise tamamen yepyeni modeli Rafale ile karşımıza çıktı.

1.595.000 TL’den başlayan fiyatıyla satışa sunulan Yeni Renault Captur, mild hibrid EDC 160 hp ve E-Tech full hibrid 145 hp olarak iki farklı motor seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunulurken; lansmana özel 2.650.000 TL’den başlayan fiyatıyla vitrine ilk defa çıkan Rafale ise, 200 HP E-Tech tam hibrit motoru, sıra dışı teknoloji ve konfor detaylarıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Misafir 8 Ekim 2024 11:06

2.650 liraya neden Rafela alayım.Piyasaya Fransiz kalmış .

Sonraki Haber Yükleniyor...