Togg finansman desteğini arttırdı! Sıfır faiz ile verilecek

Editör:
- Güncelleme:
Togg finansman desteğini arttırdı! Sıfır faiz ile verilecek
Teknoloji Haberleri

Yerli ve milli imkanlar ile üretilen Türkiye'nin otomobili Togg'da finansman desteği arttırıldı. Yeni kampanya ile beraber T10X modeli için kasım ayında sıfır faizli finansman desteğini 800 bin TL’ye çıkarıldı.

Togg, T10X modeli için kasım ayında sıfır faizli finansman desteğini 800 bin TL’ye yükseltti.

Togg, T10X’i özel finansman desteğiyle kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor.

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kasım ayında sıfır faizli finansman desteğinin 800 bin TL’ye yükseltildiği belirtildi.

Togg finansman desteğini arttırdı! Sıfır faiz ile verilecek - 1. Resim


TOGG'DA YENİ RENK: AYDER

Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen ve ürettilen ilk elektrikli otomobili olan Togg T10X için yeni bir gelişme yaşandı.

"Bir otomobilden fazlası" için yola çıkan Togg, Türkiye'nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alarak tasarlanan otomobilin dış renklerine bir yenisini daha ekledi.

Togg T10X'in yeni rengi 'Ayder' oldu - 1. Resim

Böylece "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan "Türkiye'nin Renkleri" ile yollarda olan Togg, "Ayder" ile yeni bir renge kavuştu.

Yapılan açıklamada, "T10X’in yeni rengi Ayder ile tanışın. Karadeniz’in eşsiz yeşili, doğanın en güzel hali." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...