- Düzce'de 3 plaj hariç denize girme yasağı
41 dakika önce

Düzce'de 3 plaj hariç denize girme yasağı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle yarın 3 plaj haricinde denize girilmesi yasaklandı.
 - Adeta gökten düştü! Metrelerle ölümden kurtuldular
1 saat 9 dakika önce

Adeta gökten düştü! Metrelerle ölümden kurtuldular, neye uğradıklarını şaşırdılar

Hatay'da dağdan kopan bir kaya parçası evin bahçesine düştü. Bahçedeki iki ağaç zarar görürken, bölgedeki vatandaşlar 6-7 metrelik mesafe ile ölümden döndü.
 - Trabzon'da istinat duvarı çöktü! 2 kişi dakikalarla kurtuldu
2 saat 29 dakika önce

Ölüm adeta teğet geçti! Çöken istinat duvarının altında kalmaktan son anda kurtuldular

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde şiddetli yağış sonrası bir binanın istinat duvarı çöktü. Aracını çöken duvarın önüne park eden Trabzonlu gurbetçi ve çökme esnasında binanın önünde temizlik yapan kadın görevli, ölümden dakikalarla kurtuldu.
 - Rüzgar etkiledi, antik kente sıçradı
4 saat 15 dakika önce

Türkiye'nin dört bir yanı alevlere teslim! Yangın antik kente sıçradı, kentlerden haberler peş peşe...

Sıcaklıklar arttı, aynı zamanda birçok kentte etkili olan kuvvetli rüzgarla birlikte orman yangınları arttı. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde alevler antik kente sıçrarken, Elazığ'da bir saatte üç yangın çıktı. Manisa, Mardin ve Diyarbakır da alevlere teslim olan illerden... İşte yangınlara dair son bilgiler...
Yaşam - Yaşam
7 saat 5 dakika önce

Diyarbakır-Elazığ karayolunda tehlikeli yolculuk

Diyarbakır’da seyir halindeki bir kamyon, arızalı olan damper kapağıyla yolculuk yaptı.
 - Yüksekova'da tüyler ürperten görüntü!
16 saat 47 dakika önce

Yüksekova'da tüyler ürperten görüntü! Gökyüzüne bakan telefonuna sarıldı

Görüntüler Hakkari Yüksekova'dan geldi. Gece saatlerinde gökyüzüne bakanlar şaşkına döndü, telefonu eline alan kayda geçti. Bulutlardan oluşan ve insan yüzüne benzeyen silüet tüyler ürpertti.
 - Abisini bıçaklayıp balkonda harakiri yaptı
25 Haziran 2024 - 18:45

Evde dehşet saçtı! Abisini bıçaklayıp balkonda harakiri yaptı

Bursa'da bir şahıs evde abisi ile tartıştıktan sonra dehşet saçtı. Önce abisini bıçaklayan şahıs, daha sonra kendisini balkona kilitleyerek harakiri yaptı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, hastaneye kaldıran şahıs ve abisinin durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.
Yaşam - Yaşam
25 Haziran 2024 - 13:48

Fıstıklarıyla benzersiz bir tada sahip! Gaziantep'in 'Haylan Kabağı Reçeli' coğrafi tescil aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Gaziantep Haylan Kabağı Reçeli’nin coğrafi işaret tescilini aldı. Böylece coğrafi işaretli ürün sayısı 106’ya ulaştı.
 - Hacılar bandın üzerine çıktı!
25 Haziran 2024 - 12:21

Hac dönüşü izdihamı! Adana'da hacılar valizlerine bandın üzerine çıkarak ulaşmaya çalıştı

Suudi Arabistan'da ibadetlerini gerçekleştirerek yurda dönen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk Adana Havalimanı'nda izdihama neden olurken, hacılar valizlerini platformun üzerine çıkarak aradı.
 - Türkiye'den bir şehir daha "Cittaslow" ağına dahil oldu
25 Haziran 2024 - 11:15

Türkiye'den bir şehir daha standartları yakaladı! Antalya "Cittaslow" ağına dahil oldu

Antalya 33 ülkeden 291 üye şehri bulunan Cittaslow ağına katılma başarısı gösterdi. Bu üyelik şehrin gelişmesine katkı sağlayacak ve uluslararası iş birliklerinin artmasına imkan tanıyacak. Uluslararası alanda tabiat dostu bir şehir olarak tanınmasına da imkan sağlanacak.
 - En zorlu mesai! 40 derecelik hava onlara serin geliyor
25 Haziran 2024 - 11:14

70 derece sıcaklıkta zorlu mesai! 40 derecelik hava onlara serin geliyor

Tarihin en eski mesleklerinden biri olan kalaycılık mesleğini devam ettiren İzmirli iki kardeş, zamana direniyor. Çırak yetişmeyen meslekte yaklaşık 70 derecelik sıcaklıkta ekmek parası kazanan kalaycılar, 40 derecelik İzmir sıcağına çıktıklarında serinlediklerini söylüyor. Şimdilerde kalfa yetişmediğini söyleyen kardeşler "Biz öldüğümüzde kalaycılık mesleği biter” diyor.
 - Önce şaşırıp sonra dua etmeye başlıyorlar
25 Haziran 2024 - 10:04

Bursa'da tüyler ürperten manzara! Önce şaşırıp sonra dua etmeye başlıyorlar

Bursa'nın tarihi semtlerinden Tophane'de bir apartmanın altındaki dükkanın içerisinde yer alan mezar görenleri şaşkına çeviriyor. Mahalleli kabrin Takkeci Sinan Efendi'ye ait olduğu ifade etti ve ekledi bölgedeki birçok apartmanın altında mezar var.
 - Son durak hurma bahçeleri!
25 Haziran 2024 - 06:23

Son durak hurma bahçeleri! Hacılar, memleketlerine dönmeden önce uğruyor

Ülkelerinde kendilerini ziyarete geleceklere hurma ikram etmek isteyen hacılar, daha çok mebrum, sugayi ve acve türü hurmaları tercih ediyor.
 - Eşi ve ailesini katleden damattan skandal savunma!
24 Haziran 2024 - 22:46

Eşi ve ailesini kurşun yağdırarak katleden damadın savunması şoke etti

Adana'da eşi ve eşinin ailesinden 3 kişiyi vurarak öldüren şahıs, annesi, babası ve bebeğiyle Irak'a kaçmak isterken Hatay'da yakalandı. Damat ile babası çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, annesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Damadın ifadesinde söylediği, "Nevrim döndü, herkesi öldürdüm" sözleri ise tepki çekti.
Yaşam - Yaşam
24 Haziran 2024 - 12:58

Başsavcıdan avukata hayat kurtaran heimlich manevrası

Bursa Orhangazi adliyesinde görevli İcra Müdürü ve yardımcısının tayini sebebiyle düzenlenen gecede soluk borusuna yemek kaçan avukat Güner Elçin’i, Başsavcı Enis Tekgül heimlich manevrası ile kurtardı.
 - Ölümcül tehlike sizin de oltanıza takılabilir
24 Haziran 2024 - 12:02

Balık tutanlar dikkat! Ölümcül tehlike sizin de oltanıza takılabilir

Yalova'da Burak Ulusoy adlı vatandaş, tekneyle denize açılarak balık tutmak istedi. Ulusoy'un oltasına zehirli trakonya balığı takıldı. Balığa temas eden Ulusoy hastanelik oldu.
Yaşam - Yaşam
24 Haziran 2024 - 09:54

Marmaris'ten bıktı, Bayburt'a göçtü! Evini müzeye dönüştürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 48 senedir yaşayan 70 yaşındaki Zühtü Yıldırım'ın içindeki memleket hasreti galip geldi. Bayburt'a dönerek baba ocağını restore etti. İçini geçmişin izlerini taşıyan antika eşyalarla müzeye dönüştürdü.
 - Arada 43 derece fark var!
24 Haziran 2024 - 04:58

Arada 43 derece fark var! Şanlıurfa yanıyor, Erciyes donuyor...

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayanlar 51 dereceyi bulan sıcaklarla boğuşuyor, 8 dereceye kadar düşen Erciyes’te ise insanlar sobayla ısınıyor.
 - Başıboş köpek dehşeti! 7 yaşındaki çocuk bakın ne hale geldi
23 Haziran 2024 - 22:38

Isparta'da başıboş köpek dehşeti! 7 yaşındaki çocuk bakın ne hale geldi

Türkiye aylardır başıboş sokak köpeği sorununa çözüm ararken bir dehşet de Isparta'da yaşandı. 7 yaşında bir çocuk, sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak için duvardan atlarken yaralanarak ameliyata alındı.
 - Türkiye'ye benzeyen kayalık dağcıların dikkatini çekiyor
23 Haziran 2024 - 14:10

Türkiye haritasına benzeyen kayalık dağcıların dikkatini çekiyor! Giresun'da Şahinkaya Tepesi manzarasıyla merak uyandırıyor

Giresun'un Keşap ilçesindeki Şahinkaya Tepesi, yamacındaki kayalık alanın Türkiye haritasına benzerliğiyle bölgeyi yürüyüş tutkunları için merak uyandıran noktalardan biri haline getirdi.
Yaşam - Yaşam
23 Haziran 2024 - 11:57

Şehrin ortasında bir tuhaf manzara! Gören dönüp bir kere daha bakıyor

Yozgat merkezde atlara olan sevgisi sebebiyle cadde ve sokaklarda atıyla turlayan Furkan Özdemir, vatandaşların ilgisini çekti. Özdemir, "Ben mermerciyim hobi olarak ata biniyorum” dedi.
Sona Git