400 kiloluk köpek balığı! Türkiye'de yakalandı, kanser hastalarına ücretsiz dağıtıldı! İşte nedeni

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da denize açılan balıkçılar 4.5 metre uzunluğunda 400 kilo ağırlığında köpek balığı yakaladı. Köpek balığının kansere yakalanmayan tek canlı olduğunu belirten balıkçılar, "O yüzden biz de kanser hastası olan tüm müşterilerimize ücretsiz olarak dağıttık" dedi. 

Balıkçı Şahin Gökalp arkadaşlarıyla birlikte Yumurtalık ve Karataş'ta Akdeniz'e balık avlamak için açıldı. Gökalp'in ağlarına bir süre sonra 4.5 metre uzunluğunda 400 kilo ağırlığında köpek balığı takıldı. Nadir yakalanan köpek balığını gören balıkçılar sevinip ağı güçlükle çekerek köpek balığını gemiye çıkardı.

400 kiloluk köpek balığı! Türkiye'de yakalandı, kanser hastalarına ücretsiz dağıtıldı! İşte nedeni - 1. Resim

BALIKÇI DÜKKANINDA SERGİLENDİ 

Gökalp daha sonra da köpek balığını Adana'daki balıkçı dükkanına getirip sergilemeye başladı. Vatandaşlar köpek balığına yoğun ilgi gösterdi.

400 kiloluk köpek balığı! Türkiye'de yakalandı, kanser hastalarına ücretsiz dağıtıldı! İşte nedeni - 2. Resim

"KANSERE YAKALANMAYAN TEK CANLI"

Gökalp, köpek balığının kanser hastalarına iyi geldiğini öğrenince onlara ücretsiz dağıttığını belirterek, "Köpek balığı her sezon bu mevsimlerde 4 ya da 5 gün çıkıyor. Profesörlerin dediği gibi kansere yakalanmayan tek canlı. O yüzden biz de kanser hastası olan tüm müşterilerimize ücretsiz olarak dağıttık. Bundan 8 yıl önce de 6.5 metre uzunluğunda yakalamıştık. Onu da vatandaşlara dağıtmıştık. Yakalaması zor ancak çıkarması da bir o kadar zahmetli oldu. Balık 400 kilogram civarındaydı ve vatandaşlar tarafından çok ilgi gördü" dedi.

400 kiloluk köpek balığı! Türkiye'de yakalandı, kanser hastalarına ücretsiz dağıtıldı! İşte nedeni - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...