Aldatıldığını düşündü, 7 milyon lirasından oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eşinin kendisinden boşanmak istemesi üzerine aldatıldığından şüphelenen kadın, internet üzerinden özel dedektif araştırdı. Dolandırıcıların tuzağına düşen mağdur kadın, tam 7 milyon lirasını kaptırdı.

İstanbul’da yaşayan bir kadın, eşinin kendisinden boşanmak istemesi üzerine eşinin kendisini aldattığından şüphelendi. İnternet üzerinden özel dedektif araştırması yapan kadın, bazı şahıslarla iletişime geçti.

TAM 7 MİLYON LİRASINI ALDILAR

Kadına kendilerini dedektif olarak tanıtan şahıslar, 'aldatma olayını aydınlatabiliriz' dediler. Telefonda silinen mesajları geri getirebileceklerini belirten sözde dedektifler, bunun için de kadının üç paket şeklinde program satın alması gerektiğini söylediler. Böylece mağdur kadından farklı zamanlarda toplam 7 milyon TL para aldılar.

Aldatıldığını düşündü, 7 milyon lirasından oldu - 1. Resim

TANINMAMAK İÇİN NELER NELER YAPMIŞLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro ekipleri yaptıkları dikkatli çalışma ile bu işi organize eden 7 şüpheli olduğunu tespit etti. Şüpheli şahısların takip edilmeyi zorlaştırmak adına farklı hesaplar arası transfer yaptığı, tanınmamak için motorcu kaskı takarak ATM’den ve banka içerisinden paraları çektikleri tespit edildi.

Şüphelinin kolunda alçı olduğu bilgisini alan polis, kırık ortopedi vakaları üzerine bir çalışma yaparak çete liderini tespit etti. 22 Ocak Çarşamba günü Ankara'da 7 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...